Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!!!!!!!

Γράφει ο Ν Βράχος

Η μία μετά την άλλη οι άθλιες συκοφαντίες ,ψευδολογίες, φασιστορουφιανιές, υπονομεύσεις , κατέπεσαν παρασύροντας στο δρόμο προς τον υπόνομο και όλους τους ’’εμπνευστές τους’’. Εξ άλλου πόσο θα μπορούσε να διατηρηθεί μια τέτοια αθλιότητα, όταν σήμερα τίποτα δεν μένει κρυφό; Πίστεψαν ότι οι Έλληνες πατριώτες είναι τόσο λίγοι, ή και τόσο αφελείς;

Ο λαός μας είναι σοφός. Όμως πολλές φορές το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής. Κι όταν κάθε βράδυ, κουρασμένος γυρίζει, ανοίγει την τηλεόραση ‘’να ακούσει καμιά είδηση’’, και τότε οι μπερδευτέρηδες ..τρέμοντας καραδοκούν.
Πόσο θα μπορούσαν οι ύαινες της διαπλοκής και της διαφθοράς με τα φερέφωνα τους, να παραπληροφορούν το λαό μας, ώστε να μη φαίνονται οι πληγές που άνοιξαν στην δόλια πατρίδα μας;
Τρία χρόνια παρακολουθεί ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ τους πολιτικάντηδες να σκυλιάζουν από το κακό τους, θεωρώντας ότι ‘’για όλα φταίει ο Γιώργος’’!

Όμως ο Γιώργος κράτησε, άντεξε, πίστεψε, αγωνίστηκε, δικαιώνεται. Ο λαός μας συγκινημένος σκέπτεται ότι όλο αυτό τον καιρό, ο μόνος άνθρωπος που κρατούσε ψηλά την Ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο, ήταν ο Γιώργος. Ήταν ο μόνος που έλεγε ‘’ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ’’ !!! Είναι λαός, με παρελθόν και μέλλον και του αξίζει μια ευκαιρία, να καταπολεμήσει τη διαφθορά και να αγωνισθεί για μια σωστή και βιώσιμη ανάπτυξη και επιβίωση.
Και ο λαός είδε με τα μάτια του την αγωνία, τον αγώνα και την υπονόμευση από τους ντόπιους και ξένους…Σαμαράδες. Πείστηκε πλέον, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, και μπορεί και θέλει να βοηθήσει με όλο το κύρος του για την ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ των ελπίδων μας. Είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα, συμπαραστάθηκε και αγωνίστηκε να μην πτωχεύσουμε. Να σταθούμε στα πόδια μας. Σήμερα είναι ο μόνος που μπορεί να μας κοιτάξει στα μάτια με θάρρος και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ!!! και να μας πεί: Εμπρός, να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε . Εμπρός για μια νέα αρχή με ευνομία και ισονομία.

Και ο λαός μας κατάλαβε και ένιωσε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Και φέρνει πίσω το Γιώργο του, ο προδομένος λαός, ο ακούραστος δημοκρατικός μας λαός. Αυτός που έγραψε μυριάδες σελίδες δόξας, προόδου, πολιτισμού, σεβασμού και αγάπης. Αυτός ο λαός που ξέρει τη δύναμη της μόρφωσης, που αγωνίζεται να μεγαλώσει και να σπουδάσει τα παιδιά του, ώστε να διατηρήσουμε τη φλόγα της Ελληνικής φυλής άσβεστη, για να γεμίζει τις ψυχές μας και να ‘’μπολιάζει’’ τις ερχόμενες γενιές μας.
Και είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ! που μπορούμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο που έδωσε τα πάντα και δεν υπολόγισε ούτε πολιτικό αλλά ούτε και ανθρωποβόρο κόστος προκειμένου να σωθεί η πατρίδα μας.
Του το χρωστάμε άλλωστε αλλά και αυτός μας χρωστάει.
Μας χρωστάει την αλήθεια με κάθε δυνατή λεπτομέρεια, και χωρίς απόρρητες ‘’παρεμβάσεις’’ και λοιπές…ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!

Αναγνώστης pame mazi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.