Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙ

Γράφει ο Ν Βράχος

Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά. Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή ..εφιάλτη ! έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης.
Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα. Ήρθε η ώρα του.
Μ ε τη βοήθεια των ‘’αιρετών ΝΑΖΙ ‘’ των ..Δημοκρατιών της Ευρώπης και του εγχώριου παρακράτους έγινε τύραννος της Ελλάδας.

Μαζί του είχε και έχει πάντα τα αδέλφια του, τους συναγωνιστές του..Μελιγαλά. Τους έχει αφήσει ελεύθερους και ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ασύστολα, και πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του, τους παρέχεται κάλυψη και συγκάλυψη. Το κράτος του Αντώνη λειτουργεί και στηρίζεται σε αυτούς τους ναζί, σε αυτούς τους εγκληματίες που μόνο κακό και δυσφήμιση έχουν κάνει στην πατρίδα μας.
Οι παρανομίες συγκαλύπτονται, η δικαιοσύνη πονάει τραυματισμένη, αφού και δικαστές γενίτσαροι ! βρίσκονται στις κομματικές φασιστικές επάλξεις του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι η Δημοκρατία αδυνατεί να σπάσει τις αλυσίδες της. Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, ο Σαμαράς κουβαλούσε το προσωπικό σαμάρι, του απόβλητου πολιτικού εφιάλτη. Του πολιτικού μηδενικού. Τώρα !!! …και τα μάτια του γυάλισαν από κακία και με τον τόκο του παρελθόντος….
Εκδικείται το κόμμα, εκδικείται τους ψηφοφόρους, εκδικείται την Ελλάδα. Θα φύγει και θα αφήσει πίσω του Σόδομα και Γόμορα της κάποτε, ελεύθερης και Δημοκρατικής Ελλάδας. Θα αφήσει τον φασισμό ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Τα πολιτικά αδέλφια του και τα παιδιά του…Το μαύρο φασισμό στη δημόσια διοίκηση και στη Δικαιοσύνη.

Σκεφτήκατε ποτέ οι Μπράβοι της νύχτας και οι «προστάτες» να μας… κυβερνήσουν; Εκεί καταντήσαμε; Δεν έχουμε άλλους Έλληνες έντιμους να μας κυβερνήσουν και θα πρέπει να υποκύψουμε, στα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που ντρέπονται και φοβούνται να κυκλοφορήσουν, γιατί μπορεί να τους ..αναγνωρίσουν και να συλληφθούν;
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣσημαίνει παρανομία, απάτη, φυγοδικία, φωτιές, καταστροφές, εμπόριο λευκής σάρκας και σκόνης, όπλων , καζίνο, λαθρεμπόριο, και πάσης φύσεως ..ασύλληπτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!
Ο Αντώνης, δεν πρόκειται να συγκρουσθεί με τους πρώην και νυν συναγωνιστές και συνεργάτες αφού είναι ομογάλακτοι και αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό και αυτός τους νομιμοποίησε.. Ο Φασισμός και των δύο κτυπά την πόρτα της Ελλάδας. 

Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να εγκαθιδρύσει …Λατινική «δημοκρατία». Η Ελλάδα και τα παιδιά μας ζούμε τις πιο δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές της ιστορίας μας. Ο εγκληματικός «Ευρωπαϊκός» Φασισμός ετοιμάζεται να κτυπήσει.
Είμαστε άραγε κληρονόμοι των Μαραθωνομάχων;
Είμαστε η κοιτίδα της Δημοκρατίας ; ΄Η , θα επιτρέψουμε στη φασιστική τυραννία να μας προσβάλει σαν Έθνος και σαν Λαό; ΄η , μεταλλαχτήκαμε σε … σύγχρονα «πράματα»;
Οψόμεθα ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.