Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η επιχείρηση "αποκαθήλωσης" των Παπανδρέου συνεχίζεται - όμως, μέχρι πότε;;;

Ενα πλήθος κόσμου, κυρίως νέων ανθρώπων, περίμενε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο ξενοδοχείο «Κινγκ Παλλάς» το μεσημέρι της 3ης Σεπτεμβρίου 1974. Ο 55χρονος γιος του Γέρου της Δημοκρατίας θα εξήγγελλε την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, 18 ημέρες από την επιστροφή του στην Ελλάδα και 41 από την κατάρρευση της δικτατορίας. 
ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ν' ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ...

Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά ο Π.Α. που γράφει για τον ΑΝΔΡΕΑ ότι «Τον τυραννούσε η κατάθλιψη, δεν πίστευε στον εαυτό του, την είχε ανάγκη και τη ζητούσε την επιβεβαίωση. [...] Ενας ηγέτης με πυγμή, με ακαδημαϊκή αναγνώριση στο εξωτερικό, και ταυτόχρονα άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο μάγκας που με πάθος χόρευε ζεϊμπέκικο, που ερωτευόταν νέες και όμορφες γυναίκες, που ήθελε να ζήσει και να χαρεί. [...] Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του είχε πολλά στερητικά πλέγματα από την εφηβεία του κι αυτά τα κενά δεν τον βοηθούσαν καθόλου να δημιουργήσει ανθεκτικές και αυθεντικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω του και ίσως με τα ίδια τα παιδιά του».

Η αποκαθήλωση μέσω των εντύπων τους συνεχίζεται... Νομίζουν δηλαδή ότι μπορούν να το κάνουν και το λυπηρό είναι ότι σ' αυτού του είδους την επιχείρηση συμμετέχουν, ηθελημένα ή αθέλητα, άνθρωποι τους οποίους πιστέψαμε και σεβαστήκαμε, αλλά από τους οποίους τελικά... προδοθήκαμε!
Ν.ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ
http://nikoslagadinos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.