Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σε εκδήλωση του περιβόητου Εφραίμ παρέστησαν υφυπουργοί, βουλευτές και ο Τάκης Μπαλτάκος

«Η Ελλάδα είναι το κέντρο της Ορθοδοξίας και το Άγιον Όρος είναι αναπόσπαστο τμήμα της», τόνισε ο Καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ενώπιον περισσοτέρων από δύο χιλιάδων ατόμων, πνευματικών παιδιών του και φίλων του Αγιορείτικου Μοναστηριού, που παρακολούθησαν την εκδήλωση για την παρουσίαση του αφιερωματικού τόμου με το πολιτιστικό, αναστηλωτικό και κοινωνικό έργο της Ι.Μ.Βατοπαιδίου.

Μεταξύ των παρισταμένων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Υφυπουργός...

...Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, οι Μητροπολίτες Λεμεσού Αθανάσιος, Λάμπης και Σφακίων Ειρηναίος, Μεσογαίας Νικόλαος, Γλυφάδας Παύλος, οι Επίσκοποι Διαυλείας Γαβριήλ και Θαυμακού Ιάκωβος, κληρικοί και μοναχοί, βουλευτές και πολιτευτές.

Για το βιβλίο και την γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης του πολυδιαστατου φιλανθρωπικού έργου την Μονής μίλησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου, Κωνσταντίνος Λούλης, καθώς και ο Μητροπολίτης Προικοννήσου Ιωσήφ, ο οποίος,μεταξύ άλλων, καυτηρίασε την στάση της Πολιτείας - και όχι μόνον - έναντι του Γέροντος Εφραίμ και την Μονής Βατοπαιδίου.

Πηγή: Amen.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τα συγχαρητήρια μου στους κυρίους για την ειλικρίνεια τους. Είναι πολύ χρήσιμο για τους πολίτες να γνωρίζουν ποιοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να παρίστανται ως φίλοι ή και χειροκροτητές του γνωστού Εφραίμ.http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.