Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

36 διορισμένα στελέχη από τον Κεδίκογλου, κοστίζουν όσο οι υπόλοιποι 2700 .Aυτοι οι 36 θα συνεχισουν να πληρωνονται κ. Σαμαρα

Μπογιόπουλος: 36 διοικητικά στελέχη της ΕΡΤ, διορισμένα από τον κύριο Κεδίκογλου και την κυβέρνησή του, κοστίζουν όσο όλοι οι υπόλοιποι 2700 εργαζόμενοι.
Epikairo: Aς απολύσει ο Κεδίκογλου τους 36 για να επιτείνει το *πλεόνασμα* της Δημόσιας Τηλεόρασης και να γίνει ο ίδιος παράδειγμα αξιοκρατίας. Κατόπιν, συζητάμε για την αναπαραγωγή των *φασιστικών* μεθόδων τύπου Φωτόπουλου με το κατέβασμα του διακόπτη και καταλήγουμε στον πολιτικό εκβιασμό των εκλογών που αντίκειται σε κάθε συμφέρον της χώρας.
Πώς το είπε ο Σαμαράς; ''Αν θέλουν [τολμούν], ας ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ''...
O Eλληνικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρήσει την αλαζονεία και την αμετροέπεια του Σαμαρά. Ο ίδιος, δείχνει να πάσχει από το σύνδρομο Ερντογάν και είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο για την επίτευξη του στόχου, που είναι η παραμονή με δικούς του όρους στην εξουσία.

Καλή τύχη. Θα μας βρεις απέναντι. Όχι στοιχιζόμενους σε κομμματικές γραμμές. Απλά, εντός των ορίων της λογικής, της αλήθειας, της δημοκρατίας.


www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.