Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Ευαγγελάτος πήγε για μαλλί με τον ταξιτζή του Παπανδρέου και βγήκε κουρεμένος! #video

Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή του, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, ο Νίκος Ευαγγελάτος. Όπως διαπιστώνετε και από το screenshot, o Ευαγγελάτος παρουσιάζει ως ένα από τα πιο σημαντικά ειδησεογραφικά θέματα της ημέρας τον ''τσακωμό'' που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με ταξιτζή που τον πήγαινε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Μάλιστα, προαναγγέλλει την παρουσία του ταξιτζή στην εκπομπή του, τούτως ώστε να ξαναπεί αυτό που ευρέως κυκλοφόρησε ότι είπε στον Παπανδρέου ''εσείς κάνετε τις διακοπές σας αλλά εμείς δεν φάγαμε αρνάκι''!...

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Ευαγγελάτος για να κάνει νούμερα και φυσικά σε κάνει να ντρέπεσαι για την ποιότητα της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας αυτού του είδους. Παρ' όλα αυτά, κάθισα να δω την εκπομπή και την τηλεοπτική εμφάνιση του οδηγού ταξί, ίσως από μαζοχισμό, ίσως γιατί κάθε φορά προσπαθώ να μετρήσω τη φθήνια του συγκεκριμένου δημοσιογράφου και το μένος του για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η έκπληξη που ένιωσα ήταν μεγάλη, καθώς παρακολούθησα τον ταξιτζή να καταγγέλλει δημόσια τον Ευαγγελάτο ότι προβοκάρει και ψεύδεται καθώς δεν τσακώθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά ούτε ήρθε σε αντιπαράθεση όπως ισχυρίστηκε ο ''δημοσιογράφος''. Μάλιστα, ο ταξιτζής ανέφερε στο δημοσιογράφο ότι δεν κάνουν καθόλου καλά τη δουλειά τους και ασχολούνται με άνευ ουσίας θέματα που δεν αποτελούν καν είδηση, όπως πχ το διάλογο μεταξύ αυτού και του Παπανδρέου.

Ο οδηγός εξήγησε ότι είχε έναν καθ' όλα πολιτισμένο διάλογο με τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος συζήτησε μαζί του ευγενικά και απήντησε σε κάθε του ερώτημα και μάλιστα είπε πως πιστεύει ότι το ίδιο θα έκανε ο Παπανδρέου με κάθε πολίτη του Ηρακλείου. Ο Ευαγγελάτος εκτέθηκε ανεπανόρθωτα καθότι πήρε το μάθημά του από έναν οδηγό ταξί τον οποίο προσπάθησε να μανιπουλάρει για να κατηγορήσει για ακόμη φορά τον Παπανδρέου και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας ''πήγε για μαλλί και βγήγκε κουρεμένος''.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το επίμαχο βίντεο και να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας:


Υ/Γ: -Νίκο, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε το βίντεο για τη γιορτή σου και να το αναρτήσουμε ως υπόδειγμα δημοσιογραφικής δουλειάς. Θα ήταν ένα καλό δώρο για το λειτούργημα που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια μα είναι η γιορτή σου μακριά και η μείζονος σημασίας είδηση δεν πρέπει να μείνει θαμμένη #enjoy 

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.