Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Υποδοχή ήρωα για τον ΓΑΠ στην Κρήτη: Πρόεδρε βγες μπροστά [βίντεο]

Υποδοχή ήρωα επεφύλασσαν οι κάτοικοι των Ανωγείων στον Γιώργο Παπανδρέου. Με αγκαλιές, φιλιά και συνθήματα στήριξης καλωσόρισαν τον πρώην πρωθυπουργό στον τόπο τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε στα Ανώγεια για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάννη Σκούλα και σύμφωνα με το cretapost.gr, οι κάτοικοι του ζητούσαν επίμονα να αποκτήσει και πάλι ενεργό συμμετοχή. «Πρόεδρε βγες μπροστά, πιάσε και πάλι το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ» είπαν οι κάτοικοι στον πρώην πρωθυπουργό.

Πριν τα αποκαλυπτήρια, ο ΓΑΠ πήγε στο καφενείο του χωριού και είδε φωτογραφίες του να είναι κρεμασμένες στον τοίχο, ανάμεσα σε αυτές του πατέρα του. Στη συνέχεια επισκέφτηκε το σπίτι του Ξυλούρη όπως επίσης και την οικογένεια Παπανδρέου.

«Είναι τιμή μου που πήρα πρόσκληση για να παρευρεθώ σε αυτή την εκδήλωση που συμβολίζει μία μεγάλη παράδοση της Κρήτης κι ενός ανθρώπου που τίμησε τις αξίες για την ελευθερία και την απελευθέρωση της χώρας. Αυτή η μορφή οπωσδήποτε μας εμπνέει για να συνεχίσουμε να παλεύουμε απέναντι σε άλλες μορφές εξάρτησης που σήμερα βέβαια δεν είναι ένας ξένος κατακτητής αλλά η αδυναμία της χώρας μας να σταθούμε στις δικές μας δυνάμεις, παραγωγή και δυνατότητες», ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretapost ο Γιώργος Παπανδρέου.


http://www.koolnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.