Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τα στερνά καρατομούν τα πρώτα #κουκουλόπουλος

«Από όλη την κοινωνία υπάρχει μία ενιαία φωνή που θυμίζει στον Γιώργο Παπανδρέου ότι "τα στερνά τιμούν τα πρώτα"» real.gr

Ετσι απάντησε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος με αφορμή την κοινή παρουσία Παπανδρέου-Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά.

Και πρόσθεσε: «Πολιτικά αυτό που συνέβη χθες είναι τρικυμία στο νεροπότηρο γιατί η ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς είναι υπόθεση που θα την πάρουν στα χέρια τους οι δυνάμεις που μάχονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, οι δυνάμεις που δίνουν τώρα τη μάχη στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές και όλοι αυτοί τραβώντας μία διαχωριστική γραμμή, όχι γενικά και αόριστα με το παρελθόν, αλλά με όλα τα φαινόμενα πολιτικής καθυστέρησης που χαρακτηρίζουν τη χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά».

Στην ερώτηση αν ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του κ. Παπανδρέου θα αποδεχόταν την πρόσκληση ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε: «Στη θέση του δεν θα πήγαινα»


Epikairo: Ο Πάρις, ως πονηρός σούρδος, μετά το χτεσινό viral της παρουσίας του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, προσπάθησε να υποβιβάσει το γεγονός, αφού το επιτελείο του Ευάγγελου διαπιστώνει πως η συσπείρωση των παπανδρεϊκών βαράει κόκκινο, μετά τη χθεσινή ηγετική εμφάνιση ΓΑΠ και μετά τις πανταχόθεν μιντιακές/ΔΟΛιες επιθέσεις στον πρώην Πρωθυπουργό.

Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε «τρικυμία στο νεροπότηρο», τύπου «σιγά μωρέ πως κάνετε έτσι και κυρίως μη δίνετε σημασία στον ...τελειωμένο» αφού την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς θα την πάρουν στα χέρια τους οι δυνάμεις που μάχονται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας!

Και εντάξει, όσον αφορά το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς, ο νους όλων μας πάει στην Εύα την Καϊλή και στο Νίκο τον Μπίστη, οι οποίοι δεν ξέρω αν είναι παραγωγικοί, υπερπαραγωγή πάντως τους λες και τους δύο.

Στα περιφερειακά όμως ψηφοδέλτια που πρόσκεινται στην Ελιά, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα, στο τέλος της μέρας των εκλογών της 18ης, ΔΕ θα έχουν καν περάσει στο δεύτερο γύρο (για νίκες τη 2η Κυριακή ούτε λόγος), θα είναι σε θέση να μας πει ο αγαπητός Πάρις, με ποιους θα κάνει ανασυγκρότηση; Με τον Καμίνη, τον Μπουτάρη και τον Μπόλαρη;!

Ενδιαφέρον έχει και το κλείσιμο της τοποθέτησης του σύντροφου Κουκουλόπουλου και η αναφορά στις προσπάθειες του Παπανδρέου τον Ιούνιο του 2011 για συναίνεση και άνοιγμα στη Νέα Δημοκρατία για συγκυβέρνηση. ΧΩΡΙΣ βέβαια "να δώσει στη διάθεση του Σαμαρά την παραίτησή του", όπως εσφαλμένα αναφέρει ο Πάρις, αλλά δεν παύει να έχει καταγραφεί η προσπάθεια.

Καλά τα λες σύντροφε! Ήταν τότε που σεις, το παρεάκι του Ευάγγελου υπήρξατε τα στερνά, αγαπητέ Πάρι. Και δεν ξέρω αν τιμήσατε τα πρώτα, σίγουρα όμως τα ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΤΕ!!!


- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.