Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Μ. Καρχιμακης "περί παλιού και νέου" στην πολιτική

"Κάποιοι τελευταία επιδίδονται σε διαρροές περιγράφοντας ,ποιο είναι το παλιό και ποιο είναι το νέο στην πολιτική .Όταν αναφέρονται στο παλιό μιλούν για εκφραστές του παρελθόντος ,και για το νέο ότι κάποιοι κομίζουν κάτι καινούργιο.

Έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι ορατοί και αόρατοι διαρροεις ,εκφραστές των θεωριών περί πολιτικής υγείας ,ότι πολλοί από αυτούς είναι οι κύριοι εκφραστές του οποίου διαχρονικά δυσάρεστου παρελθόντος ,θέλοντας να είναι παρόντες και αμετακίνητοι στην πολιτική ζωή ;

Έχουν αντιληφθεί ,ότι κάποιοι που υποτίθεται ότι κομίζουν το νέο κατά Τους ίδιους είναι άνευροι απολιτικοί ,οπαδοί του life style ,χωρίς πολιτική ουσία και χωρίς συγκρούσεις με όλους εκείνους που ο κόσμος πιστεύει ότι φοβάται να αναμετρηθεί το πολιτικό σύστημα και οι πάσης φύσεως εκφραστές του,

Και που αν αναμετρηθούν (νέοι και παλιοί )θα είναι κομιστές μιας νέας ελπίδας και μιας πραγματικής αξιοπρέπειας κυρίως για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται .

Το παλιό και το νέο αγαπητοί σύντροφοι είναι σχετικό ....εξαρτάται από το τι κομίζεις και το τι εκφράσεις διαχρονικά ανεξάρτητα από ηλικία και το πόσο μπορεί να αντέχει στις ψυχές και τις συνειδήσεις των ανθρώπων.

Νέο λοιπόν ανεξάρτητα από ηλικίες είναι το αντί συμβατικό ,το συγκρουσιακό, τα ο ηθικό ,το δια διαχρονικά κοινωνικά αποδεκτό ,η προσφορά ,η αλληλεγγύη ,με την προϋπόθεση να είναι ορατό και αποτελεσματικό και να παράγει συναισθήματα σε αυτούς που απευθύνεται .

Παλιό ...είναι η συμβιβασμένη αδυναμία σύγκρουσης λόγω υποταγής σε διάφορα κέντρα ,με στόχο μόνο την φιλοδοξία και ελάχιστη προσπάθεια προσφοράς και αλλά τινά !!

Οι θεωρητικοί των διαρροών περί παλιού και νέου στην πολιτική ας κοιταχθούν πρώτα στον καθρέπτη τους .

Αν ο καθρέπτης δεν τους δείχνει παρά μορφωμένους έχει καλώς !!!!!
Αν τους δείχνει όμως παρά μορφωμένους ας το σκεφτούν !!!!!!

Άλλωστε οι θεωρίες κατ αυτούς αφορούν όλους τους άλλους εκτός από τους εαυτούς τους ....αυτοί είναι θεόσταλτοι και δεν κρίνονται από τους ανθρώπους ....αυτούς τους κρίνει μόνο ο θεός.!!!!!!!!!,"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.