Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αφηνιασαν με τον ΓΑΠ...

Η Τρέμη θέτει θέμα διαγραφής του (!!!) επειδή τολμάει να πάει σε παρουσίαση βιβλίου που θα 'ναι και ο Κουβέλης!
- Ο Ντερμπεντέρης τον κατατάσσει στους "απόντες" και δηλώνει, πως, μαζί με τους "παρόντες" (Βενιζέλο κ.λπ.) θα χρεωθούν την - προδιαγραφόμενη- νίλα των ευρωεκλογών...

Η παράσταση άρχισε με τον "υπάκουο" Ιορδάνη. "Είναι έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ (ποιο ΠΑΣΟΚ, δηλαδή , ο Βενιζέλος και 3-4 "Φιλιππινεζες" του) με τον Γιώργο Παπανδρέου", είπε.
Θα πάει εκεί (στην...

παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, πρωην ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ- και κοντα πάντα στη οικογενεια Παπανδρέου - η οποία προσχώρησε προσφάτως στην ΔΗΜΑΡ), οπου θα βρίσκεται και ο Φώτης Κουβέλης, "με τον οποιον έχει ανοικτό μέτωπο ο Βενιζέλος", υπογράμμισε ο Χασαπόπουλος.
"Πρόκειται να κάνουν κάτι στο ΠΑΣΟΚ (δηλαδή, θα τον διαγράψουν ?)", ρωτησε με αυστηρό ύφος η Τρέμη, θυμίζοντας και το προηγούμενο "πειθαρχικό παράπτωμα" του ΓΑΠ με το "Οχι" στην βουλή.

"Οχι , γιατί δεν θέλουν να τον ηρωοποιήσουν", απάντησε ο υπάκουος ρεπόρτερ .
Η Τρέμη δυσανασχεντωντας και θεωρώντας πως ήδη έπρεπε να τον είχαν διαγράψει, άφησε να εννοηθεί πως στις 25 Μαϊου ο Παπανδρέου θα επωφεληθεί από την ενδεχόμενη ήττα του ΠΑΣΟΚ.
Και εδώ μπήκε στην μέση ο Ντερμπεντέρης . "Παρόντες και απόντες (θα πληρώσουν την ήττα) " , είπε τουλάχιστον τρεις φορες με θυμόσοφο ύφος και εν ειδει χρησμού .
Αφηνιασαν τα - κατά Στάθη - ντομπερμαν της ενημέρωσης...

http://dramatown-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.