Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Για τη Χρυσή Αυγή ρε γαμώτο

Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου. Ο κ. Τζτζικώστας είπε ότι την επέλεξε για την εθελοντική της δράση και την κοινωνική της προσφορά και επειδή «απέδειξε πως με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος»...

Από την πλευρά της η κ. Πατουλίδου τόνισε ότι δέχθηκε την πρόταση του κ. Τζιτζικώστα, επειδή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «επέδειξε αντιστασιακή ευγένεια», μη αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αντί για περιφερειάρχης.

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης το 2006 με τη στήριξη του ΠαΣοΚ και σε ερώτηση για τη σημερινή της επιλογή απάντησε πως τότε υπήρξε μια «διαμάχη κορυφής» στο ΠαΣοΚ που «ισοπέδωσε» τον χώρο, ο οποίος θα τη στήριζε [tovima]

Epikairo: Παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο της Βούλας Πατουλίδου στο kontra channel παρέα με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο οποίο αμφισβητεί τη δημοκρατία της χώρας που «κυνηγά» το νόμιμο κόμμα της Χ.Α. και απορεί γιατί ο Παπανδρέου κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος:



Η Βούλα Πατουλίδου αμφισβήτησε τη δημοκρατία ενώ παράλληλα απόρησε γιατί ο Παπανδρέου δεν είναι φυλακή! Παράλληλα, έκανε άνοιγμα στη Χ.Α. και κατοχύρωσε μία υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα προς άγρα των ακροδεξιών ψήφων! Ειλικρινά, κρίμα για την Πατουλίδου και την ιστορία της. Ο δε Μπόλαρης δεν έχει διόλου άδικο που κάνει αυτή την επισήμανση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:
http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.