Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γ. Ραγκούσης: «Επικεφαλής παρακρατικού κυκλώματος ο Σαμαράς»

“ «Δεν υπάρχει παραδικαστικό, δεν υπάρχει παρακρατικό, δεν υπάρχει Μπαλτάκος-gate, υπάρχει Σαμαράς-gate», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, για να προσθέσει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει μετατραπεί σε «πορτ παρόλ» του Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «κατάντια» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος "ξεφτιλίζει", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ ”

Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, κάνοντας λόγο για «παρακρατικό κύκλωμα» με επικεφαλής τον πρωθυπουργό.

Όπως σημείωσε, ο κ. Σαμαράς είναι επικεφαλής ενός ακροδεξιού παρακρατικού θύλακα που έχει εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ έκανε λόγο και για παραδικαστικό κύκλωμα, επικαλούμενος τα όσα αναφέρει στο επίμαχο βίντεο ο Τάκης Μπαλτάκος για το ρόλο των Δένδια και Αθανασίου. «Δεν υπάρχει παραδικαστικό, δεν υπάρχει παρακρατικό, δεν υπάρχει Μπαλτάκος-gate, υπάρχει Σαμαράς-gate», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Υπενθύμισε ακόμα πως ο Αντώνης Σαμαράς με το που ανέλαβε την πρωθυπουργία φρόντισε να βάλει προσωπικούς του φίλους σε τρεις νευραλγικούς τομείς (Στο ΣΔΟΕ, την Εθνική Τράπεζα και την ΕΥΠ), ενώ με τον ίδιο τρόπο στελέχωσε και το επιτελείο του, με «δεξιά του χέρια». Επεσήμανε εξάλλου ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος εν ενεργεία πολιτικός που επισήμως και άμεσα έχει ρίξει εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση (την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993), ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ηγέτη του 18%».

Για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σχολίασε πως έχει μετατραπεί σε «πορτ παρόλ» του Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «κατάντια» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος "ξεφτιλίζει", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ. Έκανε μάλιστα λόγο για κακοποίηση της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιείται το μνημόνιο για να περνάνε συμβόλαια διαπλοκής και καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαλλάξει την χώρα από το παρακράτος Σαμαρά και τη Βουλή να πάει σε άλλον πρωθυπουργό.



ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.