Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Λεφτά (πάντα) υπάρχουν! Για συστημικά παπαγαλάκια… #γράμμωσέ_μας_Γιάννη

για όσους δεν το βλέπουν ή δεν πιστεύουν σε αυτό που βλέπουν στο παραπάνω screen shot,

επαναλαμβάνουμε το απόσταγμα χολής του Πρετεντέρη στο Βήμα της Κυριακής (13.04.2014), με αναφορές στη δήλωση Παπανδρέου για την έξοδο της χώρας στις αγορές:

Αν δεν απατώμαι, ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πρώτος πρώην πρωθυπουργός παγκοσμίως που χαρακτήρισε την πρωθυπουργία του «δυο χαμένα χρόνια»
Θα μπορούσε να είναι μια έντιμη αυτοκριτική. Αλλά δεν είναι.
Διότι αμέσως μετά αποδίδει την ευθύνη της «χασούρας» όχι σε όσους κυβερνούσαν αλλά στην αντιπολίτευση, τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκείνη την εποχή μάζευε γύρω στο 4 %...
Με άλλα λόγια ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πρώτος πρωθυπουργός παγκοσμίως που θεωρεί ότι μια κυβέρνηση με το 43,92 % των ψήφων και 160 βουλευτές έχασε δυο χρόνια επειδή δεν την υποστήριξε η ...αντιπολίτευση.
Ομολογώ ότι ο συλλογισμός με ξεπερνάει. Άσε που δε λέει λέξη για τις ευθύνες του Χατζηπετρή!


Μπορεί ο Πρετεντέρης να μην είναι ο μέσος αντιΓΑΠικός ανώνυμος υστερικός χουλιγκάνος (που λέει και ο freeman στα σχόλια), σίγουρα όμως είναι ο πρώτος επώνυμος αντιΓΑΠικός ...χοληγκάνος που σε ρόλο χρήσιμου διαχειριστή (κατά το "χρήσιμοι ηλίθιοι", που είναι χαρακτηρισμός όλος δικός του), θέλει να «πειράξει» ξανά (και ξανά και ξανά...) αυτά που λέει ο Παπανδρέου, διαστρεβλώνοντάς τα. Εκκρίνοντας όση χολή του έχει απομείνει...


Τελικά «λεφτά πάντα θα υπάρχουν»! ...για μισθωμένους κονδυλοφόρους και συστημικά παπαγαλάκια! Έ Γιάννη;;; 

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.