Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Απάντηση Πεταλωτή σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Τη δική του απάντηση δίνει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έξοδο της χώρας στις αγορές ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Υπερασπιζόμενος την κυβέρνηση Παπανδρέου, της οποίας υπήρξε υπουργός, ο κ.Πεταλωτής, χωρίς να υποτιμά την σημασία της έκδοσης έντυπων ομολόγων στις αγορές, μένει στις αντιδράσεις της πρώην αντιμνημονιακής και νυν κυβερνητικής ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Σαμαράς θριαμβολογεί για την " έξοδο στις αγορές μετά από 4 άνυδρα χρόνια" , ο δε ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Παπαδημούλη (σκέψου να μιλούσε κι ο Σκουρλέτης...) αναρωτιέται γιατί να αφήσουμε τον (μνημονιακό) δανεισμό με 1,5% για να πάμε στις αγορές με 5% !!!», αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media, κατηγορώντας τις δύο πλευρές για υποκρισία.

Υπενθυμίζει άλλωστε ότι «εξαιτίας της κοινής τους "αντιμνημονιακής" στάσης μέχρι το 2012, αργήσαμε να βγούμε στις αγορές κατά δύο ολόκληρα χρόνια, με διετή δηλαδή παράταση της ασφυξίας, αρνούμενοι να "συναινέσουν στο λάθος" (Σαμαράς)», θυμίζοντας πως «με αυτό το "λάθος" όμως ξαναβγαίνουμε κ όχι με τα Ζάππεια της ΝΔ».

Στο ίδιο μήκος κύμματος, «με αυτό το "λάθος" θα συνεχίσουμε να δανειζόμαστε με "τοκογλυφικό επιτόκιο" 1,5% μέχρι το 2016, το οποίο υπερασπίζεται σήμερα ο κατά τα άλλα αντιτοκογλύφος κ. Παπαδημούλης», συνεχίζει, κάνοντας λόγο για ένα επιτόκιο σκληρής διαπραγμάτευσης των "προδοτών" το 2010, που τα σημερινά "δυο πρώτα κόμματα" δεν την είδαν ποτέ...

Άδικο έχει;

http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.