Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο Α.Σαμαράς γνώριζε τα πάντα για Μπαλτάκο - Δείτε την επιστολή

Ο πολιτικός σχηματισμός "Δράση" σε ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Facebook με τίτλο "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" , ισχυρίζεται πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε πλήρη γνώση για το "για το ακροδεξιό, φιλικό προς την Χρυσή Αυγή προφίλ του στενού του συμβούλου" και δημοσιεύει επιστολή ντοκουμέντο

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Για όσους αντιμετωπίζουν το θέμα Μπαλτάκου σαν ένα μεμονωμένο γεγονός, σαν ένα περίπου «ατύχημα» ενός συνεργάτη, νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως:

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πλήρη γνώση για το ακροδεξιό, φιλικό προς την Χρυσή Αυγή προφίλ του στενού του συμβούλου και αυτό αποδεικνύεται με την επιστολή - ντοκουμέντο της Εθνικής Επιτροπής για τα ∆ικαιώµατα του Ανθρώπου από τις 21/12/2012.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος δηλώνει στην επιτροπή που τον επισκέπτεται «ότι δεν τον ενδιαφέρουν, ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και της Νέας ∆ηµοκρατίας, το έργο της Επιτροπής και τα ∆ικαιώµατα του Ανθρώπου, ούτε οι σχετικές διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας και συνειδητά ως τώρα δεν έκανε τίποτα για να διευκολύνει την απρόσκοπτη λειτουργία της Επιτροπής».

Στην επιστολή της προς τους πολιτικούς αρχηγούς της συγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργό, η Εθνική Επιτροπή καταλήγει: «Η συµπεριφορά του κ. Γενικού Γραµµατέα εκθέτει την Κυβέρνηση και Εσάς προσωπικά».

Ας σημειωθεί ότι η επιστολή έμεινε αναπάντητη από όλους τους αποδέκτες της. (Διαβάστε την επιστολή εδώ: http://issuu.com/tvxorissinora/docs/epistoli_primeminister_12/1?e=2936379%2F7363152)

Προφανώς αυτά που δήλωνε ο κ. Μπαλτάκος για τα ανθρώπινα δικαιώματα είχαν την πλήρη κάλυψη του πρωθυπουργού.



ΠΗΓΗ :www.alfavita.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.