Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παραληρεί ο Μπαλτάκος - Δείτε τι δήλωσε!

- ”Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα” λέει ο Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξή του- Λέει οτι τον προσέγγισε δεξιό κόμμα και του ζήτησε να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές- “Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του”

Το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα αφήνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος και αναφέρει ως ημερομηνία - ορόσημο τις ευρωεκλογές.

”Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα” αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη Real News όταν ερωτάται αν υπάρχει πιθανότητα, λόγω της απήχησης που έχει στους ένστολους και στην εκκλησία να ηγηθεί ενός νέο κόμματος με δεξιά και ακροδεξιά χαρακτηριστικά.

Όπως λέει σε συνέντευξή του στη Real News, τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς το οποίο του ζήτησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε.“Είμαι Ν.Δ.” αναφέρει και αποκαλύπτει ότι πολλοί του τηλεφώνησαν. “Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια”. Όπως είπε του τηλεφώνησαν και ένστολοι λέγοντας του “είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά” παρακινώντας τον να κάνει κόμμα.
«Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του».
“Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά” υποστηρίζει και αναφέρει πως η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. “Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια, Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά”.

Στην ερώτηση αν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση απαντά: “Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί”.

"Έπαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγακίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος" αναφέρει προσθέτοντας οτι έμαθε πολλά μυστικά τους. Ένα από αυτά είναι οτι “οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι”.

“Αν ενωθούν ΝΔ, Χρυσή Αυγή και ΑΝΕΛ θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά”

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.