Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δρούτσας : Είμαι ταυτισμένος με τον ΓΑΠ, τα καθεστωτικά ΜΜΕ με έβλαψαν

Για «κατάντια και κατρακύλα» του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν έχει σχέση με την ιστορική του διαδρομή, έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, μιλώντας σήμερα στον ραδιοσταθμό Κόκκινο 105,5.

Ο ίδιος, κατά δήλωσή του, ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο, όπως είπε, εξακολουθεί να πιστεύει, γιατί ποτέ δεν θα άγγιζε δημοκρατικούς θεσμούς, που σήμερα θίγονται. Δήλωσε ότι είναι ταυτισμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ μίλησε για ανατροπή του τότε πρωθυπουργού. Πρόσθεσε ότι δεν ανεξαρτητοποιήθηκε στο ευρωκοινοβούλιο από το ΠΑΣΟΚ, για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δρούτσας αποκάλεσε τη σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο συντηρητική, αλλά και ακραία, επικίνδυνη για τη δημοκρατία λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να είναι στην εξουσία.

Υποστήριξε ότι η επίσκεψη Μέρκελ ως γεγονός είναι θετικό, αλλά από την άλλη πλευρά σημείωσε πως ήταν σκηνοθετημένη, καθώς και η κ. Μέρκελ και ο κ .Σαμαράς την χρειάζονταν ενόψει των ευρωεκλογών. Δήλωσε πως είναι περήφανος για την θητεία του ως υπουργός Εξωτερικών, αλλά σημείωσε πως πληγώθηκε η οικογένειά του από την πολιτική του δράση, καθώς δέχθηκε «λασποπόλεμο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ στην Ελλάδα». Πρόσθεσε, επίσης, ότι το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να «κρατηθεί με νύχια και με δόντια» και πως σε αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιεί «σχεδόν όλο το μιντιακό κατεστημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.