Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πεταλωτής:Χωρίς μνημόνιο δεν θα υπήρχε Καμμένος και Χ.Α.

Πεταλωτής:Χωρίς μνημόνιο δεν θα υπήρχε Καμμένος και Χ.Α.

"Αν δεν υπήρχε μνημόνιο δεν θα υπήρχε Καμμένος, δεν θα υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ του 20+ %, θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% όπως ήταν πάντα, δεν θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή" δήλωσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Χρόνος" ο κ. Πεταλωτής εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, ερωτηθείς για τις δηλώσεις του ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση.

"Είναι η γνωστή τακτική και δεν είναι τυχαίο και το ποσοστό που παίρνει. Κάποια πράγματα είναι πολύ ευχάριστα να ακούγονται πλέον με αυτήν την ισοπέδωση που υπάρχει, έχουν και εκλογική αποτίμηση. Αυτό ξέρει να κάνει ο κ. Καμμένος και το κάνει και πολύ καλά μάλιστα εκτός από το να προετοιμάζεται να γίνει ο εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητικά, γιατί ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει αποκλείσει ούτε ο Καμμένος" επεσήμανε.

Ο κ Πεταλωτής σημείωσε επίσης: "Το μνημόνιο δεν θα υπάρχει σε 6 μήνες, σε ένα χρόνο, αλλά ποιος μας λέει δεν θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο χάος από αυτό που ζούσαμε; Κατά τη γνώμη μου θα υπάρχει χάος όσο δε γίνονται αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην ελληνική οικονομική και πολιτική ζωή"

"Έχουμε ακόμη την ψευδαίσθηση ότι μπορούμε να διασωζόμαστε με ψεματάκια, με κλείσιμο
του ματιού στους ψηφοφόρους, με επαναπροσλήψεις στο δημόσιο που δεν πρόκειται να γίνουν, με χρήματα που δεν πρόκειται να βρεθούν εάν δεν γίνουν μεγάλες αλλαγές" πρόσθεσε.



Πηγή:xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.