Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

ΘΕΜΑ : ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

1. Ο Μιχαλης Καρχιμακης ενόχλησε πολλούς .

2. Ενόχλησε συμφέροντα ,ενόχλησε απατεώνες ,ενόχλησε δικαστικούς κύκλους όταν ζητούσε να δημοσιευθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία και γιατί καθυστερούσαν να εκδικάσουν υποθέσεις που θα έφερναν χρήματα στα ταμεία του κράτους έτσι ώστε να μην πληρώνουν τα σπασμένα οι φτωχοί και οι αδύνατοι. 

3. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία με τις ψεύτικες καταθέσεις μιας κυρίας που ήταν βαποράκι υποδίκου , να παραβιάζουν ακόμα και το σπίτι του κάποιοι ανακριτές, που δεν σεβάστηκαν τους αγώνες του ενάντια στην διαφθορά και στα λαμόγια . Δεν σεβάστηκαν ότι έμπαιναν στο σπίτι ενός π.βουλευτή, παραβιάζοντας κάθε δημοκρατική νομιμότητα .

4. Παρά το ότι ΔΕΝ βρήκαν έγγραφα της ΕΥΠ άσκησαν δίωξη. Αν δεν είναι αυτό στημένο τότε τι είναι ?

5. Πιάστηκαν από το γεγονός ότι βρήκαν ένα έγγραφο του στρατού, που όπως διάβασα ,του το έστειλαν με ανώνυμη επιστολή, ΟΤΑΝ ήταν υπεύθυνος άμυνας στη βουλή του ΠΑΣΟΚ ,και ότι αυτό ήταν έγγραφο που θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα . Ένα έγγραφο που μετά την πτώση τότε του ελικοπτέρου, υπήρχε μεγάλη αγωνία για τις ανεπάρκειες που υπήρχαν στα ελικόπτερα ,με κίνδυνο να πέσουν κι αλλά.

6. Ένα έγγραφο που είχε υποχρέωση να το αξιοποιήσει για να μην θρηνήσουμε κι αλλά θύματα κι όμως τον κυνηγούν. 

7. Μιχάλη ,μην σταματάς, χτύπα τους αλύπητα,χτύπα τα λαμόγια , χτύπα τους απατεώνες , κτύπα τους σκευωρούς , και εμείς σε στηρίζουμε . 

8. Η δικαστική δίωξη δεν θα περάσει . Ο Τσοβόλας που έχεις δικηγόρο, μαζί με σένα ,θα δώσετε μάθημα εντιμότητας και δημοκρατίας .

9. Η δεξιά πάντα έβρισκε τρόπους και διεξόδους για να εξοντώσει αντιπάλους .

10. Μη σταματάς Μιχάλη, είμαστε κοντά σου και είμαστε πολλοί. Μανώλης Λουτσέτης 2-11-2013

Από: Μανωλης Λουτσετης

https://www.facebook.com/loutsetis.emmanuel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.