Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Φάτε Wi-Fi!

Εικόνα ενός πρωθυπουργού σε οριακή ψυχολογική ισορροπία εξέπεμψε ο Αντ. Σαμαράς, στην συνέντευξή του στον «συνήθη ύποπτο» για τέτοιες αποστολές MEGAλοδημοσιογράφο.

Μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, του στυλ πως το 2014 επιδιώκει να βγει από το μνημόνιο και να εκδιώξει την τρόικα.

Δεν έλειψαν και οι μπηχτές κατά του ΣΥΡΙΖΑ μ’ ευτελή συχνά επιχειρήματα αβερωφικής κοπής –του στυλ πως προτίθεται να επιβάλει «χριστιανόσημο».

Εν τέλει η μόνη σαφής εξαγγελία ήταν πως, σ’ έναν χρόνο, το χριστεπώνυμο πλήρωμα θα μπορεί να χρησιμοποιεί δωρεάν «Wi Fi» -χαράς ευαγγέλια για τους πολίτες που είναι άνεργοι και πεινούν.

Ήταν τέτοια η έκταση και η δηκτικότητα των σχολιασμών στο twitter που χρειάστηκε η παρέμβαση του γνωστού και μη εξαιρετέου Γ. Μουρούτη, μπας και μπαλώσει τα πράγματα. Τουλάχιστον ήταν κάτι που μας έφτιαξε την διάθεση!

Απλά αναρωτιέμαι αν αυτή την εξαγγελία, εν μέσω μνημονίων, φτώχιας, συσσωρευμένης δυστυχίας και ανασφάλειας, την έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, τι θα έγραφαν οι εφημερίδες; Τι θα σχολίαζε ο Πρετεντέρης; Τι θα λέγανε οι «ταγοί» της φιλομνημονιακής μας ενημέρωσης;

http://ra64.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.