Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Η Μ. Κοππά για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ

Μία αναγκαία μεταρρύθμιση εφαρμόστηκε με αυταρχικό τρόπο

«Θλιβερή κατάληξη μιας αναγκαίας μεταρρύθμισης στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, που όμως πήγε να εφαρμοστεί με αυταρχικό τρόπο». Έτσι περιέγραψε την σημερινή εισβολή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η Μαριλένα Κοππά.

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι “στις δημοκρατίες τα θέματα θα έπρεπε να λύνονται με εξοντωτικό διάλογο, πράγμα το οποίο δεν συνέβη με το κλείσιμο της ΕΡΤ”. Παράλληλα, δήλωσε έκπληκτη από το γεγονός ότι ο αρμόδιος για την ΕΡΤ υπουργός, Παντελής Καψής, δήλωνε άγνοια.

Σχολιάζοντας δε, την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μία ανακοίνωση που καλύπτει αυτή την ενέργεια και “επιχαίρει” μάλιστα, μπορεί να βρεθεί σε αντιστοιχία με τη δήλωση του κ. Καψή. “Εμένα προσωπικά μου δημιουργούνται πάρα πολλά ερωτήματα”, είπε, δεδομένου ότι ο κ. Σαμαράς με τον κ.Βενιζέλο συζήτησαν χθες το θέμα “και προφανώς συμφώνησαν εφ’ όλης της ύλης”.

“Να επιχαίρει κανείς για μία μεταρρύθμιση που καταλήγει να γίνει με τα ΜΑΤ, το θεωρώ λάθος και είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίσει όλους”, είπε.

http://www.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.