Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

Ποτέ και κανείς δεν μιλούσε και δεν μιλάει εκ μέρους του Παπανδρέου


Μετά την...αποστασία Τσίπρα, κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν και το σενάριο μιας εναλλακτικής αποστασίας, αυτή τη φοράς «παπανδρεϊκής», σε περίπτωση που δεν πετύχει το παραμύθι της πρώτης.

Το κωμικό ψηφιδωτό αυτής της νέας αποστασίας περιλαμβάνει διάφορες ψηφίδες, εντελώς άσχετες μεταξύ τους. Για παράδειγμα, συνδέεται ένα προσωπικό tweet του Γιάννη Πανάρετου με τη στάση της...Θεοδώρας Τζάκρη, βάζουμε και λίγο Σηφουνάκη κι έδεσε το γλυκό!

Η αλήθεια βέβαια είναι,κι αυτό δεν μπορεί παρά να το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται τις τελευταίες δεκαετίες με την ελληνική πολιτική σκηνή, ότι ουδέποτε ο Γιώργος Παπανδρέου είχε αναγνωρίσει στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματος του. Όταν θέλει κάτι να πει το λέει και το έχει ήδη κάνει, διαφοροποιούμενος ακόμα και στη Βουλή, με τελευταίο παράδειγμα την ψηφοφορία για τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοπτικών σταθμών.

Εξάλλου, το know-how των αποστασιών δεν το διαθέτει η οικογένεια Παπανδρέου, ούτε εντός ΠΑΣΟΚ ούτε κι εκτός.http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.