Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Νεολαία ΠΑΣΟΚ: Αν για να νικήσουμε πρέπει να κρεμάσουμε τους εχθρούς μας καλύτερα να χάσουμε

Με μία φράση του Ερίκο Μαλατέστα, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ καταδίκασε τη διπλή δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Την περίφημη φράση του Ερίκο Μαλατέστα, «Αν, προκειμένου να νικήσουμε, θα έπρεπε να στήσουμε κρεμάλες στις πλατείες, θα προτιμούσα να χάσουμε», επικαλέστηκε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ για να καταδικάσει την διπλή εν ψυχρώ δολοφονία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Παράλληλα, εξέφρασε παράλληλα, τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη στυγνή δολοφονία δυο νέων ανθρώπων. Κίνητρα, ευθύνες και συνέπειες πρέπει να αναλυθούν και να αποδοθούν με ψυχραιμία και σύνεση. Οσοι επιδιώκουν ανέξοδα τον εθνικό διχασμό, παράγουν και αναπαράγουν επικίνδυνες και ανιστόρητες θεωρίες, οφείλουν να σωπάσουν αναλογιζόμενοι ότι η πατρίδα μας είναι σημαντικότερη από όποια συμφέροντα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

H υπεράσπιση της εθνικής και λαϊκής ενότητας είναι υποχρέωση όλων μας» ανέφερε η ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Και δανειζόμενη τη φράση του θρυλικού ιταλού αναρχικού κατέληξε: «”Αν, προκειμένου να νικήσουμε, θα έπρεπε να στήσουμε κρεμάλες στις πλατείες, θα προτιμούσα να χάσουμε”. – Ερρίκο Μαλατέστα».

http://7imeres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.