Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πάτησε πολλούς κάλους ο Παπακωνσταντίνου, παραδέξου το…

Ξέρεις γιατί παραπέμπεται ο Παπακωνσταντίνου, ε; Για να τα λέμε όλα εδώ που φτάσαμε…

Ο Παπακωνσταντίνου έκανε ένα πολύ απλό πράγμα: πήρε την αλήθεια που έτριψε ο ΓΑΠ στα μούτρα του ‘Έλληνα στις αρχές του 2010 και την έκανε …θεσμικό πλαίσιο!
Τι είπε ο ΓΑΠ; Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε είπε.

Φαίνεται πως ο Παπακωνσταντίνου θεσπίζοντας θωράκιση της ελληνικής οικονομίας με ισχυρούς θεσμούς διαφάνειας και δημοσιοποίησης στοιχείων και λογοδοσίας προς τους πολίτες για το πού και πώς δαπανάται το δημόσιο χρήμα, εξασφαλίζοντάς τους έτσι την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών (ανεξαρτητοποίηση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, «Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος», Υπηρεσία «Εσωτερικών Υποθέσεων», άρση του τραπεζικού απορρήτου, επιβολή φόρου 15% στα ακίνητα των offshore εταιρειών, Ενιαία Αρχή Πληρωμών, άνοιγμα των επαγγελμάτων και άλλα τέτοια «απαγορευμένα», να μην τα ξαναλέμε, τα ξέρετε…)

…φαίνεται λοιπόν πως πάτησε πολλούς …καταχρεωμένους πλην όμως «περήφανους» κάλους!


Από τότε και επί τρία χρόνια, σύσσωμο το πολιτικό και μιντιακό χρεοκοπημένο κατεστημένο μαζί με την περήφανη «αγανάχτηση» της πλατείας (σε επίσημη πρώτη πλήρη συμπόρευση), ζητάνε το σκαλπ του παπακ επι πίνακι!

Συμφέροντα και ανίκανα - παρασιτικά μικρά ανθρωπάκια. Τα δυο συγχρόνως. Που τα πρώτα υπόσχονται στα δευτέρα, μέσα από μια ιδιότυπη ομερτά, την ολική επαναφορά της μεγάλης διεφθαρμένης και διαπλεκόμενης φούσκας! Όπου όλοι περνάγαμε καλά, μαζί τα τρώγαμε, …επανιδρύαμε το κράτος (λάφυρο) του Καταλληλότερου και άλλα τέτοια για να γουστάρει ο Ελληναράς!

Ανάμεσα τους διακρίνεις και «συντρόφους»! Βέβαια! Τις πράσινες εκείνες κάμπιες, που θέλουν κι αυτές να υπογράψουν το συμβόλαιο της «νεκρανάστασης»
Και δε θα ησυχάσουν ασφαλώς μέχρι να τον καταδικάσουν!
Γιατί ξέρουν καλά πως μέχρι τότε και αν, λέμε αν, ΔΕΝ καταδικαστεί ο Παπακωνσταντίνου, ίσως και να χουν ξεβρακωθεί άπαντες!

Εδώ θα μαστε και θα τα λέμε. Κυρίως θα τα βλέπουμε...
- See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/7097-patise-polloys-kalous-o-papak-paradeksou-to#sthash.0OZvg1V4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.