Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ιδεολογική και πολιτική ‘’καθαρότητα’’ …

Γράφει ο Ν Βράχος

Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στο λαό μας και ενάντια στην εθνική μας υπόσταση. Ζούμε στον αστερισμό της ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών ‘’εταίρων’’ και μηδενικών ποσοστών, της κομματικής παρουσίας των ..αδρανούντων υλικών.
Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να αλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και να απαλλοτριώνει εγγείους προσόδους.

Έτσι ο Πάνος Καμμένος, ο κατά τύχη εκπρόσωπος της μικροφασιστικοακραίας δεξιάς, της άγνοιας, της αγραμματοσύνης, της πολιτικής παράνοιας, της προκλητικής και αναιδούς οικονομικής και βουλευτικής ασυλίας ,ο πάντα μέσα σε όλα τα παιχνίδια εξουσίας της δεξιάς επί είκοσι και πλέον χρόνια και πάντα ..ανεύθνος, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
Και πρώτα θα αποφάσισαν, πώς να ανασηκώνονται πρωί και χάνουν τον ύπνο τους.
Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , το ιδεολογικοπολιτικό …10% όλοι μαζί, αποφάσισαν να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες, που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Τους φτύνουμε αφού δεν αντιλαμβάνονται, ούτε ποιοι είναι , ούτε τι θέλουν, ούτε τι μπορούν να κάνουν.
Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
Τι θα προσφέρουν, και τι μπορεί να σκεφτούν άνθρωποι που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ???
Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας?
Ποιος είναι ο Πάνος, που φοιτούσε στο ιδιωτικό γυμνάσιο και ‘’ταυτόχρονα’’ διάβαζε για τις εξετάσεις στο ανοικτό την ημέρα και κλειστό την νύχτα’’ Πανεπιστήμιο, ειδικών ..προσόντων’’ ???
Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό , σε κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ..αναγνωρισιμότητας ως μάνατζερ της αποτυχίας ;
Ποιος είναι ο Πάνος που δεν κατάλαβε πότε πήγε και πότε γύρισε από… φαντάρος σε μια εποχή που κυβερνούσε το Πασόκ ???
Αλήθεια, που υπηρέτησε και με τι ειδικότητα???
Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?
O Πάνος ο φτωχός ερμηνευτής της λογικής και λάτρης της μπουρδολογίας και του παραλογισμού, αποτελεί τη χειρότερη και πιο απαισιόδοξη πλευρά του μέλλοντος της πατρίδας μας. Ο Πάνος, ο πιο αφελής καπετάνιος σε καράβι της ..στεριάς, έχει χάσει από καιρό την επαφή με την πραγματικότητα και αεροβατεί, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας και συλλέγοντας στο δρόμο του ‘’ασθενείς και οδοιπόρους ‘’ συγγενείς του πνεύματός του. Κάθε λίγο ανεβαίνει στη πλώρη του ξέμπαρκου σκαριού και οφθαλμοπορνεί στα πέλαγα της διαταραγμένης πολιτικής ηδονοθηρίας του.
Είναι δυνατόν αυτά τα ‘’παιδία’’ να μας προκαλούν και να ..υπόσχονται την σωτηρία μας??

ΥΓ.
Πάνο..τους κι απάνω τους, επειδή εγώ σαν Πασόκος κα μάλιστα μέλος της ‘’εγκληματικής οργάνωσης’’ και μάλιστα πολύ περήφανος για όσα έχω προσφέρει στην πατρίδα μας, σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!! ότι όπου συναντηθούμε καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και πουκάμισο και ..σώβρακο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.