Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Χάρτινος πύργος η σκευωρία εναντίον του Μιχάλη Καρχιμάκη

Τόσο καιρό με παρρησία και μεγάλο ψυχικό σθένος ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ξεμπρόστιαζε εστίες μόλυνσης της δημόσιας ζωής, ασκώντας δριμύτατη κριτική. Πάντα όμως, με δημοκρατικό ήθος και πολιτικούς όρους, κυρίως με ατράνταχτα στοιχεία. Ήταν επίμονος και σταθερός στην κριτική του, είτε αφορούσε την δικαιοσύνη, είτε το τραπεζιτικό σύστημα, είτε τα διάφορα καρτέλ, είτε τα εσωτερικά του Κινήματος. 

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν να ενοχλήσει πολύ και να υπάρξει αντίδραση. Και η αντίδραση ήρθε με μια αστεία καθαρά προβοκατόρικη υπόθεση, που κάνει μπαμ για την προχειρότητα και την αβασιμότητα της. Κάνανε φτερό και πούπουλο το σπίτι του και βρήκαν αέρα κοπανιστό. Οι συνωμότες οργάνωσαν μια γελοία προβοκάτσια σε βάρος του πρώην υπουργού, για δήθεν διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή του, με πράκτορες και πολύ σασπένς. Μιλάμε για αθλιότητες που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Προς επιβεβαίωση των προαναφερθέντων,το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εργαζομένων (ΟΜΕ-Ε.Υ.Π.) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κατήγγειλαν τη σκευωρία που στήθηκε από επίορκους-υπόδικους υπαλλήλους εις βάρος συναδέλφων τους και του πρώην υπουργού και Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκη Μιχάλη όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν και συνέχισαν :
«Είναι γνωστό ότι η δράση ορισμένων Υπηρεσιακών παραγόντων άλωσε την Υπηρεσία μας δημιουργώντας μια σειρά από παθογένειες και πληγές στον κορμό της Ε.Υ.Π., πλήττοντας την αξιοπιστία και θίγοντας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, οι οποίοι παρ΄ όλες τις συκοφαντίες, τις απειλές και τους εκφοβισμούς ανέδειξαν το πρόβλημα και διατράνωσαν την βούληση τους για κάθαρση και δικαιοσύνη».

Σχόλιο: Ανεξάρτητα από το ποιοι κρύβονται πίσω από την ιστορία αυτή, προκειμένου να πληγεί ο ατίθασος Μ. Καρχιμακης, κάνει εντύπωση η ταχύτητα που έδρασε ο ανακριτής, γεγονός που μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε τα εξής. Αμφισβήτησε η κ. Γεωργαντά το ύψος του ελλείμματος του 2009, δίωξη εναντίον του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ από τη δικαιοσύνη. Καταθέτουν αερολογίες διάφοροι υπόδικοι τύποι της ΕΥΠ, δίωξη εναντίον του Καρχιμάκη. Όλα γρήγορα και βιαστικά όταν πρόκειται για υποθέσεις σχετιζόμενες με το ΠΑΣΟΚ. Καραμπινάτα όμως σκάνδαλα της Ν.Δ, εξετάζονται δικαστικά με ρυθμό χελώνας ή μπαίνουν στο αρχείο. Και μετά σου λένε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή!!!

Σταύρος Στραβόλαιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.