Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Επίορκοι ΚΥΠατζήδες “ξεπλένουν” τον Καραμανλή στοχοποιώντας τον Καρχιμάκη

Μια παλιά ξεχασμένη ιστορία που είχε στήσει σε βάρος του Μιχάλη Καρχιμάκη μια ομάδα επίορκων στελεχών της ΕΥΠ που είχε εξασφαλίσει προνομιακές σχέσεις με ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών ανασύρθηκε ξαφνικά από το αρχείο για να αναζωπυρώσει το γνωστό παραμύθι της δήθεν απόπειρας δολοφονίας του Κ. Καραμανλή από τους. κακούς αμερικανούς .

Η παρέα της ΕΥΠ που είχε στήσει το σενάριο γιατί βόλευε τόσο τους ίδιους όσο και τον «κουρασμένο» της Ραφήνας που επεδίωκε να φύγει ηρωικά ως δήθεν κυνηγημένος και εκβιαζόμενος από τους αμερικανούς και όχι ως πρωθυπουργός χρεωκοπίας.

Τα κρίσιμα ερωτηματικά για την ιστορία που στήθηκε και το τάιμινγκ της επαναφοράς της είναι πολλά:

Αυτός που φρόντισε να φέρει τώρα την υπόθεση στο προσκήνιο είναι πρώην υπουργός από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κ. Καραμανλή. Είναι αυτός που πιστεύει ότι ο Σαμαράς έχει τελειώσει πολιτικά και η μόνη λύση για τη σωτηρία της χώρας είναι η επιστροφή του Κ. Καραμανλή.

Δεν ενδιαφέρει τον πρώην υπουργό ότι το σενάριο που αναπαράγεται στήθηκε από μια ομάδα επίορκων που κάποιοι από αυτούς διώκονται για κακουργήματα.

Το κυρίαρχο είναι να στηθεί ένα “πλυντήριο” για τον Κ. Καραμανλή για να εμφανιστεί ως ήρωας στον άσχετο κόσμο.
Ο Lykavitos.gr έχει ολόκληρο τον καυτό φάκελο για το πώς και ποιοι έστησαν την ιστορία σε βάρος του Μ. Καρχιμάκη και πολύ σύντομα θα επανέλθει με συγκλονιστικές αποκαλύψεις

http://lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.