Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Ας πει κάποιος στον Βενιζέλο ότι κανείς στο ΠΑΣΟΚ δεν τον υπολογίζει

Αποφασισμένος να μην δεχτεί την παραμικρή παραφωνία σε ο,τι αφορά πιθανές αντιδράσεις εντός του κόμματος του για τη συνεργασία του με την Κεντροαριστερά των 58 εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος που αν και βρίσκεται στο εξωτερικό , έδωσε εντολή στους συνεργάτες του και υπό τις δικές του κατευθύνσεις έστειλαν ενημερωτικό σημείωμα σύμφωνα με το οποίο γινόταν σαφές οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί στη τελευταία συνεδρίαση της ΚΠΕ. [egiakoumis]

Η απόφασή του να μην επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβήτηση τις επιλογές του σε ο,τι αφορά τη συνεργασία με τους 58, έχει να κάνει λόγω του ότι η κίνηση των 75 με δημόσια παρέμβαση της ζητούσε πάνω στο θέμα ειδικά της πρωτοβουλίας των 58 να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις.

Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος σκοπεύει με το που επιστρέψει από το εξωτερικό να συναντηθεί με τα στελέχη που ηγούνται της συγκεκριμένης ομάδας, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο οργανωτικά και πολιτικά θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις ενόψει ευρωεκλογών και δημοτικών εκλογών.

Στο τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η σύνθεση των επιτροπών τη συγκρότηση των οποίων αποφάσισε η ΚΠΕ και θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο, ενώ την Κυριακή οργανώνεται μεγάλη συγκέντρωση στελεχών από όλη την Ελλάδα με αφορμή την νέα χρονιά με αντικείμενο το συντονισμό της δουλειάς του κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών.

Ως προς το ζήτημα της Κεντροαριστεράς, των 58 και του εκλογικού σχήματος των ευρωεκλογών ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η τελευταία απόφαση της ΚΠΕ είναι απόλυτα σαφής και δεν αφήνει κανένα περιθώριο δήθεν παρεξήγησης ή δήθεν ανησυχίας. Η μάχη θα δοθεί με τους καλύτερους όρους για το ΠΑΣΟΚ, την δημοκρατική παράταξη, αλλά και τη χώρα. Σημειώνει το ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε η Χαριλάου Τρικούπη ενώ παράλληλα τα στελέχη που αντιδρούν στις συγκεκριμένες επιλογές αναφέρουν ότι δεν έχουν πάρει ακόμη τις αποφάσεις τους αφού κανείς δεν έχει όπως λένε υποστηρίξει ότι το ΠΑΣΟΚ θα κρυφτεί πίσω από τους 58 φοβούμενο όπως τονίζουν τις εκλογές.

Epikairo: Άντε Βαγγέλη, θέλει πού δουλειά να περάσεις σε δημοφιλία τον Κουτσούμπα και σε εκλογική επιρροή τον Καμμένο. Μωρέ θα σου σκάσει μύτη μια μέρα στην Τρικούπη με χλαμύδα, σανδάλι και δάφνινο στεφάνι και θα ρωτάει τον Τάκη τον Ρήγα: "Ποιός είμαι εγώ;" "Ο παντοτινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ" θα αναφωνεί εκείνος..
- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.