Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Τι λέει η κίνηση 75 του ΠΑΣΟΚ για εμβάσματα 300 δις που δεν ελέχθησαν αιχμές για το υπουργείο οικονομικών

Με ανακοινωση της η κινηση 75 του ΠΑΣΟΚ αναφέρει μεταξυ άλλων οτι δικαιώνεται στην επιμονή της για τον έλεγχο των εμβασματων 300δις ευρω που διοχετευθηκαν στο εξωτερικό ,τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ και δεν έχουν ελεγχθεί αν φορολογηθηκαν…

Καθημερινά αποκαλύπτεται το μέγεθος ,των αφορολογητων κεφαλαίων ,στην διακίνηση των οποίων το υπουργείο οικονομικών ,δεν ανταποκρίνεται με τους ίδιους ρυθμούς αφαιμαξης που διενεργεί για τα μόνιμα θυμάτα της κρίσης ,απομυζωντας τα λίγα εισοδήματα απο τους πολλούς .

Η είσπραξη του πακτωλου των χρημάτων που θα προέλθουν απο τους γρήγορους ελέγχους θα δημιουργήσουν το ανάχωμα στην αφαιμαξη των θυμάτων των φτωχών των αδύναμων και των πραγματικά παραγωγικών ανθρώπων.

Αυτό που χρειάζεται ειναι η πολιτική βούληση και ειδικά εδώ και τώρα .
Για να μην διαπερναται στην ψυχή και την συνείδηση κυριως των ανθρώπων που δοκιμάζονται ,ότι προστατεύονται με φορολογικη ασυλία οι μεγάλοσχημονες και όλοι εκείνη που βλέπουν την κρίση ευκαιρία για να πλουτίσουν ακόμα ποιο πολύ σε βάρος των πολλών .

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν που και αυτό δοκιμάζεται πολιτικά ειναι αποφασισμένο να αναλάβει την πολιτική πρωτοβουλία να ξεκαθαριστει με ταχύτητα και επ ωφέλεια των πολλών αυτή η χρόνια εκκρεμότητα ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.