Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Καρχιμάκης για 58: «Δεν μπορούν να απαξιώνουν τον ιδρυτή μας και την προσφορά του»

Επίθεση στην κίνηση των 58 εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης τους οποίους και κατηγόρησε ότι απαξιώνουν την προσφορά δεκαετιών και τον ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο κ. Καρχιμάκης τους κατηγορεί επίσης ότι χρησιμοποιούν «μαϊμούδες και ελίτιστικες διαδικασίες για την επιλογή και επιβολή των υποψηφίων στο ευρώ ψηφοδέλτιο».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη:


Όσοι πραγματικά θέλουν να συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός αξιόπιστου προοδευτικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία ζητώντας την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο όποιο εγχείρημα, δεν έχουν παρά να συμπαραταχθούν με το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αυτή και όχι το ΠΑΣΟΚ με αυτούς... αφού πρωτίστως σε οποία εκδήλωση ζητούν την βοήθεια και την στήριξη του.

Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το ΠΑΣΟΚ για να επιδιώκουν στη συνέχεια την διάλυση του.

Δεν μπορούν να καπηλεύονται και να στενεύουν την δημοκρατική παράταξη.

Δεν μπορούν να σιωπούν και να μην αφηγούνται ποιος ήταν ο ρόλος της Δεξιάς διαχρονικά στην πορεία του τόπου και στη ζωή των ανθρώπων.

Δεν μπορούν σε κάθε ευκαιρία να απαξιώνουν την προσφορά δεκαετιών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορούν να απαξιώνουν τον ιδρυτή μας τον Ανδρέα Παπανδρέου και την πιο φωτεινή περίοδο προσφοράς της μεταπολίτευσης.

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ποιους υπηρετούμε και με ποιους συγκρουόμαστε.

Δεν μπορούν να αποφεύγουν να παίρνουν θέση για τα τεκταινόμενα ,στην καθημερινότητα της ζωής των ανθρώπων που αποτέλεσαν και τα μόνιμα θύματα της κρίσης...

Δεν μπορούν να σιωπούν για το αίτημα αλλαγής πολιτικής.

Δεν μπορούν να μην αναφέρουν ποτέ μέσα απο ποιες συγκρούσεις θα προέλθει νέος πλούτος ,και κυρίως απέναντι σε όλους εκείνους που τον αναχαιτιζουν, τον παρεμποδίσουν, τον υπονομεύουν, τον υποκλέπτουν... κ.λ.π

Δεν μπορούν να επιλέγουν έξω απο το ΠΑΣΟΚ που χρησιμοποιούν, μαϊμούδες και ελίτιστικες διαδικασίες για την επιλογή και επιβολή των υποψηφίων στο ευρώ ψηφοδέλτιο.

Με αυτές τις απολιτικες και ελίτιστικες συμπεριφορές υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να επανέλθει η ψήφος των άνθρωπων που η ψυχή τους ειναι ακόμα εδώ στο ΠΑΣΟΚ και η ψήφος τους μπορεί να πήγε αλλού.

Οσοι λοιπόν επιθυμούν την αναγέννηση της παράταξης και του κινήματος ας έλθουν να συμπαραταχθουν στις γραμμές του ΠΑΣΟΚ και να προσφέρουν στην κατεύθυνση της αγωνίας και της ανάγκης των ανθρώπων που ήταν διαχρονικα και οι παραδοσιακοί ιστορικοί κοινωνικοί και πολιτικοί μας σύμμαχοι.

Η επιχειρηση απαξίωσης και εξαφάνισης του ΠΑΣΟΚ με παραποτάμιες διαδικασίες δεν μπορεί να ειναι αποδέκτες !!!!!!!Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.