Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πήραν κείμενο του epikairo και το χρέωσαν στον Γιώργο Παπανδρέου!

Είναι στιγμές που το δίλημμα είναι ανώτερο των δυνάμεών σου και δυσκολεύεσαι να επιλέξεις αν θα πρέπει να κρατήσεις την κοιλιά σου από τα γέλια ή να θυμώσεις με τη δημοσιογραφική αλητεία. Αυτό ακριβώς μού συνέβη καθώς διάβασα ότι το κείμενο που έγραψα ΕΓΩ, με τίτλο ''Στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου'', το χρέωσαν στον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου μέσω της αδερφής του Σοφίας...

Γράφει λοιπόν και υπογράφει στα Παραπολιτικά ο Γιώργος Κατσιγιάννης: Με ανυπόγραφο κείμενο [epikairo-s με λένε], που διοχετεύτηκε σε φίλα προσκείμενες προς το πρόσωπό του ιστοσελίδες [την άποψή μας λέμε] και επιβεβαιώθηκε ως «δικό του» [βρήκαν και αποτυπώματα οι Σέρκλοκ Χόλμς;] από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η αδερφή του, Σοφία, ο Γιώργος Παπανδρέου προαναγγέλλει για πρώτη φορά...την επιστροφή του [έχει ανέβει στ΄άλογο και γυρίζει τη χώρα].

Το επίμαχο κείμενο, που σκοπίμως κυκλοφόρησε «ορφανό» στο διαδίκτυο [έχω και μάνα και πατέρα], φέρει τον τίτλο «Στο μυαλό του Γιώργου Παπανδρέου» και δεν είναι τίποτε άλλο από μία εκ βαθέων εξομολόγηση του πρώην πρωθυπουργού [έγινα πρωθυπουργός και δεν το ξέρω], η οποία απευθύνεται πρώτιστα σε αυτούς που δε συμβιβάστηκαν με την ιδέα της αποχώρησής του [...]. Το κείμενο είναι γραμμένο σε πρώτο ενικό [γι' αυτό ονομάστηκε «στο μυαλό..», ανόητε, για τον πρώτο ενικό] και θυμίζει λυρικά κείμενα που αναρτούσε ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου στο πολιτικό ημερολόγιο που κρατούσε όταν ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, το 2004 [είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου και έιμαι καλά]. Εκείνη που «κάρφωσε» ότι συντάκτης του «ορφανού» κειμένου δεν είναι άλλος από το πρώην πρωθυπουργό, είναι η αδερφή του, Σοφία [σε λίγο θα ψάχνουν στο fb και τον παπά που βάπτισε τον ΓΑΠ]

Εν συνεχεία, ο συντάκτης αναλύει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δικό μου κείμενο γραμμή γραμμή και το χρεώνει στον ΓΑΠ, συνδέοντας αυτό ακόμη και με πτυχές του χαρακτήρα του και χαρακτηρίζοντάς το ''συναισθηματικό παραλήρημα''! Μάλιστα, ο απίθανος αυτός τύπος γράφει ότι έχω βάλει και υπογραφή [πλαστογραφία]:







Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία και παραποιούν κάθε πληροφορία με στόχο να πλήξουν με αντιεπαγγελματικό και άνανδρο τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεν ξέρω αν ο ίδιος σκέφτεται πραγματικά την επιστροφή, αν όμως αξίζει να το κάνει για ένα λόγο, είναι για να σκορπίσει αυτά τα όρνεα που τριγυρίζουν πάνω από τις σάρκες της μισοπεθαμένης Ελλάδας. Να τελειώσουμε επιτέλους με την αλητεία.


http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.