Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Παναγούλης: Να διοριστούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και κυρίως αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλαγές στο νομοσχέδιο που θα αποκαθιστούν όλους τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και «ιδιαίτερα όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης...

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματα της (...) να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», υπογράμμισε, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον προέδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τους αγώνες που έδωσε «για την αποκατάσταση των αδικιών όταν έκλεισε η ΕΡΤ»

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση επί των άρθρων. [skai]

Εpikairo: Toν τελευταίο μήνα φοβάμαι να κοιμηθώ. Κλείνω τα μάτια μου για λίγο, ανοίγω το πισί και συναντώ τουλάχιστον 3 γεγονότα για τα οποία μου έρχεται να φάω τα πολιτικά μου ρούχα. Έτσι και σήμερα, μόλις ξύπνησα, έπεσα πάνω στην μνημειώδη δήλωση Παναγούλη να προσλάβουν τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και κυρίως τους συριζαίους.

Δεν μπορεί, λέω μέσα μου, ψέμα ζω, τσιμπιέμαι, κοιτάζω ξανά και ξανά χρονολογία και είναι 2015! Δεν είναι ότι τα σχεδιάζουν, είναι ότι τα λένε δημόσια κιόλας! Πώς και τι να σχολιάσει κανείς. Ποια σοβαρή πολιτική ανάλυση θα μπορούσε να γίνει σε αυτό που ζούμε;

Πρόκειται για έναν μαραθώνιο βλακείας, ανεπάρκειας και κυρίως παλαιοκομματισμού, τον οποίο δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορούμε να τρέξουμε μέχρι το τέλος, διεκδικώντας τα απολύτως αυτονόητα. Η κατάσταση είναι μη διαχειρίσιμη πια.

 Εpikairo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.