Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Άραγε ο Γιώργος φταίει ;

(σχόλιο αναγνώστη παμε μαζι)

Κάποια στιγμή νομίζω ότι ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να βγει απο το απυρόβλητο και το κανάκεμα που του έχει γίνει από πολιτικούς ταγούς. Δύσκολο και σκληρό, αλλά θα μας γλύτωνε από το να αποδίδουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Έτσι δεν θα έπεφτε το ανάθεμα στον Γιώργο Παπανδρέου για το ότι δεν μπόρεσε να διαπαιδαγωγήσει το λαό μέσα σε δέκα μήνες ή ένα χρόνο.

 Άραγε ο Γιώργος Παπανδρέου φταίει επειδή Τσίπρας Καμμένος Σαμαράς αποφάσισαν να σερβίρουν τα πιο απίθανα ψέματα και ο λαός εθισμένος σε εύκολες λύσεις έσπευσε να τα αποδεχθεί; Είπαμε, ο Γιώργος φταίει για όλα, αλλά όχι μέχρι αυτού του σημείου.

Ο Σαμαράς επέλεξε την εύκολη αντιμνημονιακή ρητορική, λέγοντας ότι θα φέρει ανάπτυξη σε ένα χρόνο στα ανεκδιήγητα προγράμματα του Ζαππείου, ο κόσμος τον πίστεψε και έσπευσε να τον ακολουθήσει ακόμα και μετά τη μνημονιακή κωλοτούμπα. 

Αν έφερνε λοιπόν τότε την σύμβαση με 180 στη Βουλή δεν θα την ψήφιζαν ,οπότε ο Μηχανισμός Στήριξης και η βοήθεια δεν θα πέρναγε !!!

Δεν έκανε εκλογές μαζί με τις αυτοδιοικητικές ,(μη ξεχνάμε στις αυτοδιοικητικές του 2010 το Πασοκ κέρδισε δήμους και περιφέρειες που είχε χρόνια να τις κερδίσει..όπως ο Δήμος Αθηναίων.). 

Άρα σκληρό το πρώτο μνημόνιο..αλλά όχι τόσο..! Ο κόσμος εμπιστεύτηκε το Πασοκ.!.

Επέτρεψε το αντιμνημονιακό μέτωπο;;;..Λάθος.!.

Σαμαράς ,Τσίπρας πότισαν το λαό με το αντιμνημονιακό δηλητήριο, ενώ ήξεραν ότι το μνημόνιο και ο Μηχανισμός Στήριξης ήταν ο μόνος δρόμος…!! .Τον ακολούθησε και πιο σκληρά ο Σαμαράς μετά τα Ζαππεια..! Το ίδιο έκανε και ο Σύριζα Κίνημα ‘’δεν πληρώνω’’ ,Μαρφίν, παρέλαση Θεσσαλονίκης..! Μη ξεχνάμε Καμμένο ..!!! Και όλοι μαζί..οργάνωσαν τους ‘’αγανακτισμένους’’..που πλέον δεν τους βλέπουμε πουθενά είναι η αλήθεια ! Τι έγινε δεν αγανακτούν πια;;; 

Τέλος για το δημοψήφισμα..ο Βενιζέλος έριξε τον Παπανδρέου ..! Oταν μια ομάδα βουλευτών φιλά προσκείμενοι σε αυτόν, δήλωσαν επίσημα ότι δεν θα ψηφίσουν υπέρ του δημοψηφίσματος..!!!
Ο δε Τσίπρας τάχθηκε από την αρχή κατά...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.