Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Καρχιμάκης: Ευκαιρία για αλήθειες η Εξεταστική


Ως ευκαιρία χαρακτήρισε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια ο Mιχάλης Καρχιμάκης, αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση για το χρονικό σημείο από το οποίο θα αφορά αυτή.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι «είναι μία ευκαιρία να αναδειχθούν αλήθειες. Η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009, δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου να καταστρέψει τη χώρα», ενώ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο «μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αθωώνει την διακυβέρνηση Καραμανλή». «Να γίνει εξεταστική για όλα» σημείωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτογενές πλεόνασμα αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας και έρχεται να μας πει ότι δεν κινδύνευε η χώρα το 2009;» αναρωτήθηκε σημειώνοντας ότι «λεφτά υπάρχουν εάν τα διεκδικήσεις, εάν κυνηγήσεις επενδύσεις» και ότι »ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια που έλεγε ο Παπανδρέου».

Ο κ. Καρχιμάκης πρόσθεσε ότι «αδικήθηκε ο Παπανδρέου», χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο αδικημένο πολιτικό της μεταπολίτευσης.

«Συνεχίζει το Κίνημα, ετοιμάζουμε τις επιτροπές, θα ξαμολυθούμε στην επαρχία. Ξεκινάμε μία δομή από την αρχή» τόνισε για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.