Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο εχθρός είναι εντός των πυλών

Παράσχος Γιώργος

Η αλλοπρόσαλλη και ιδεοληπτική κυβέρνηση προκειμένου να προστατέψει τον κομματικό της στρατό,κατηγορεί ψευδώς την ΕΕ ως αντίπαλο στις διαπραγματεύσεις. Η ΕΕ μας έχει σώσει από άτακτη χρεοκοπία (μερικοί κάνουν σαν να θέλουν να την ζήσουν), μας συντηρεί διασωληνωμένους και ένα ντόπιο βρώμικο ''σύστημα'' στρέφει μερίδα του κόσμου εναντίον της,γιατί θέλει την δραχμή για να σκλαβώσει χώρα και πολίτες.

Είναι μία κλασική τακτική που δίδαξαν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα:Όταν δημιουργείς εξωτερικό εχθρό,τότε κρύβεις την ανεπάρκειά σου και πωρώνεις τους ανεγκέφαλους ακροατές σου προς όφελός σου.

Έτσι,αντί η κυβέρνηση να κάνει τις απαραίτητες δομικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα για ν' απογειωθεί οικονομικά (κυριολεκτικά και μετά λόγου γνώσεως) και ν'αυξήσει το ΑΕΠ για να πάψει το χρέος να είναι πρόβλημα,προστατεύει τους κακώς συνταξιοδοτηθέντες,τις συντεχνίες, διορίζει και άλλους στο δημόσιο και όλ' αυτά χωρίς να έχει ούτε καν τα λεφτά για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.
Αναρωτιέται κανείς,''στέκονται καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι;''.Η απάντηση προφανής μόνο για τους νοήμονες.

Ενώ υπάρχουν στοκαρισμένα τα λεφτά που δικαιούμαστε (δόσεις δανείων από ΕΕ, ΔΝΤ και αποθεματικό ΤΧΣ) και τα δεκάδες δις ευρώ της πιστωτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ,με τα οποία οι ευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να μπαίνουν σε τροχιά ανάπτυξης,εμάς ένας κρατικοδίαιτος στρατός κρατάει όμηρο την οικονομία και πτωχοποιεί τον ιδιωτικό τομέα,που είναι ο μοναδικός που παράγει πλούτο από τον οποίο χρηματοδοτείται και ο δημόσιος τομέας.
Πρόκειται για παρανοϊκή πρακτική που αφού καταστρέψει ολοσχερώς την οικονομία,θα έρθει και η σειρά του δημοσίου,για να ζήσουμε πλέον όλοι μαζί σε μία τριτοκοσμική χώρα.Όλος ο κόσμος προοδεύει και εμείς γυρνάμε ολοταχώς στο μαύρο παρελθόν.

Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στο δίκαιο,στην ισονομία και στην ισοπολιτεία,αφού δείχνει μία αντιδημοκρατική νοοτροπία.Έχει χωρίσει τους πολίτες στους πατρίκιους του δημοσίου και στους πληβείους του ιδιωτικού τομέα οι οποίοι πρέπει να δουλεύουν σαν σκλάβοι για να ταΐζουν την λάμια του δημοσίου.
Είναι φανερό ότι ο εχθρός είναι εντός πυλών.

Επί πλέον η κυβέρνηση βαδίζει σ' επικίνδυνα μονοπάτια,γιατί προκειμένου να προστατέψει την πελατεία της βάζει σε κίνδυνο και τις γεωπολιτικές ισορροπίες της περιοχής ερωτοτροπώντας με την Ρωσία,ο ηγέτης της οποίας ενεργεί εντός της χώρας του όπως και η κυβέρνησή μας.
Δηλαδή προστατεύει και συναλλάσσεται με την μαφιόζικη οικονομική νομενκλατούρα και τα παρακλάδια της, αδιαφορώντας για την πτωχοποίηση του λαού του.
Ο Πούτιν μετά την κατάληψη τμήματος ξένης χώρας και τις εναντίον του κυρώσεις της ΕΕ, προσπαθεί ν' αποσταθεροποιήσει την Ευρώπη και γι' αυτό θέλει διακαώς να προσεταιρισθεί την κυβέρνησή μας,για να την χρησιμοποιήσει σαν Δούρειο ίππο.

Οι διαχρονικοί μας σύμμαχοι ήταν πάντα οι ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Όποτε παίξαμε περίεργα παιγνίδια, θρηνήσαμε εθνικές απώλειες.Στην παγκόσμια σκηνή όλες οι αδύναμες χώρες προσπαθούν να διατηρούν σταθερούς και μεγάλους γεωστρατηγικούς συμμάχους,αλλιώς είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Το ξέρουν τα παιδιά που παίζουν στα πάρκα και δεν το ξέρουν οι κυβερνώντες;Τέτοια βαριά πάθηση είναι η αριστερή εγκεφαλοπάθεια;

Εμείς δηλαδή σε τι προσβλέπουμε κάνοντας κολεγιά μ' ένα αναξιόπιστο και αδίστακτο άνθρωπο; Ο Πούτιν θα τους δελεάσει με ενέργεια και κάποια χρήματα,που έχουν ανάγκη για να προστατέψουν την κομματική τους πελατεία,αλλά όταν θα έχουν κοπεί οι γέφυρες επιστροφής προς τους σημερινούς σοβαρούς και θεσμοθετημένους εταίρους μας,τότε θα ήμαστε πιόνι στις ορέξεις του για επικίνδυνα γεωπολιτικά παιγνίδια.Το ίδιο έκανε η Ρωσία στα ορλωφικά,τα οποία πληρώσαμε με αίμα.

Ίσως αυτό περιμένει και η Τουρκία και έχει εμφανώς υποστείλει την επιθετικότητά της.
Εκτός εάν νομίζουν οι κυβερνώντες ότι ο ψεκασμένος τους φόβισε.Κούνια που τους κούναγε.
Μαθαίνω ότι ο Πάκης προγραμματίζει επίσκεψη στην Τουρκία.
Οι παλαιοί έλεγαν ''και τον Τούρκο φίλευε και τον κώλο σου φύλαγε''.

Δεν ακούω τα σενάρια από τους τόμους της παραπληροφόρησης που κυκλοφορούν,φοβάμαι όμως τον επικίνδυνα ανώριμο πρωθυπουργό που περιστοιχίζεται από άεργους καφενόβιους συντρόφους, ιδεοληπτικούς κομμουνιστές με απωθημένα χρόνων και βλαμμένους συντηρητικούς δεξιούς,οι οποίοι οδηγούν την χώρα χωρίς να έχουν πορεία πλεύσης και φοβάμαι επίσης έναν υστερόβουλο και ανίκανο πρώην πρωθυπουργό,εξ αιτίας του οποίου ζούμε αυτήν την χιτσκοκική αγωνία που διαλύει οικονομία και ανθρώπους,που περιμένει να κυβερνήσει το κουφάρι που θ' απομείνει από την καταστροφική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όλα τα παλιά κοινοβουλευτικά κόμματα απέδειξαν ότι είναι αναχρονιστικά και επικίνδυνα για την χώρα.
Θα συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε;

http://www.politicaldoubts.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.