Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Μιχάλης Καρχιμακης: Ο Παπανδρέου είναι ο πιο υπονομευμένος και αδικημένος πολιτικός της μεταπολίτευσης.

Καρχιμάκης: Ευκαιρία για αλήθειες η Εξεταστική
Ως ευκαιρία χαρακτήρισε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια ο Mιχάλης Καρχιμάκης,αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση για το χρονικό σημείο από το οποίο θα αφορά αυτή.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real Fm ο
κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι «είναι μία ευκαιρία να αναδειχθούν αλήθειες. Η ιστορία δεν ξεκίνησε να γράφεται το 2009, δεν πρόλαβε ο Παπανδρέου να καταστρέψει τη χώρα», ενώ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο «μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αθωώνει την διακυβέρνηση Καραμανλή». «Να γίνει εξεταστική για όλα» σημείωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρωτογενές πλεόνασμα το 2015 αντιμετωπίζει τώρα πρόβλημα ρευστότητας και έρχεται να μας πει ότι δεν κινδύνευσαμε το 2009 που ήταν το έλλειμα στο 15,6% δηλαδή 36 δισ. ευρώ και η χώρα στο χείλος της χρεοκοπιάς;» αναρωτήθηκε σημειώνοντας ότι «λεφτά υπάρχουν εάν τα διεκδικήσεις, εάν κυνηγήσεις επενδύσεις, εάν νοικοκυρέψεις το κρατος, εάν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας ώστε να δημιουργήσεις Νέο Πλούτο» και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια που έλεγε ο Παπανδρέου το 2009».

Ο κ. Καρχιμάκης πρόσθεσε ότι «αδικήθηκε ο Παπανδρέου», χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο υπονομευμένο και αδικημένο πολιτικό της μεταπολίτευσης.

«Συνεχίζει το Κίνημα, ετοιμάζουμε τις επιτροπές, θα ξαμολυθούμε στην επαρχία. Ξεκινάμε μία δομή από την αρχή» τόνισε για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.