Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Εξεταστική και στους συκοφάντες που μιλούν για δήθεν «φουσκωμένο» έλλειμμα

Καταρχάς, να δηλώσω ότι είμαι κατά των εξεταστικών και γενικότερα της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου. Ακόμη και στην περίπτωση συνειδητής απόκρυψης και παραποίησης στοιχείων της κυβέρνησης Καραμανλή [εδώ] που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και στο μνημόνιο, δεν θα ζητούσα εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή· παρά τις σαφείς ποινικές ευθύνες τις οποίες έχουμε ήδη αναλύσει εδώ...

Εντούτοις, υπάρχει μία συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μία «ψεκασμένη» θεωρία περί συνειδητού «φουσκώματος» του ελλείμματος και ένταξης της χώρας στο μνημόνιο. Αυτοί που χρησιμοποίησαν την προαναφερόμενη θεωρία, είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά, είναι σήμερα στην κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι βασίστηκαν σε αυτή τη θεωρία για ψηφοθηρικούς λόγους, εξαπάτησαν συνειδητά και χωρίς στοιχεία τον ελληνικό λαό και αξιοποίησαν τη συκοφαντική τους δράση με αντάλλαγμα την εξουσία, όπως και αυτή του υποτιθέμενου τρίτου αντιμνημονιακού δρόμου μεταξύ του διαρκώς επαναδιαπραγματεύσιμου μνημονίου και της δραχμής, ο οποίος ουσιαστικά δεν υφίσταται [Όταν ο Σαμαράς δημιούργησε τον Τσίπρα].

5 χρόνια αδιάλλειπτης συκοφαντίας και πλάνης περί «φουσκωμένου» ελλείμματος, είχαν ως αποτέλεσμα να πεισθεί ο ελληνικός λαός για δήθεν πολιτικούς προδότες που είχαν οργανωμένο σχέδιο να οδηγήσουν τη χώρα στη χρεοκοπία και το μνημόνιο. Η συνειδητή συκοφαντία οδήγησε ανθρώπους που υπερασπίστηκαν και αγωνίστηκαν να κρατήσουν όρθια τη χώρα, από το να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο μέχρι και ειδικά δικαστήρια. Η ίδια προσέγγιση συνεχίζεται και με την κατάληψη της εξουσίας, καθότι γίνεται εξεταστική (και μάλιστα μισή, καθότι αποκλείεται ο κύριος υπεύθυνος χρεοκοπίας της χώρας, κος Καραμανλής) για το μνημόνιο και το δήθεν παραποιημένο έλλειμμα.

Για να τελειώσει κάποτε το δούλεμα, εφόσον προχωράμε σε εξεταστικές επιτροπές, το νόμισμα έχει 2 όψεις. Να γίνει έρευνα για παραποίηση του ελλείμματος. Αν υπάρξουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το έλλειμμα ήταν 3, 4, 5 ή 6% και το έκαναν 16%, τότε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Αν όμως δεν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, τότε οφείλουν να καθίσουν στο σκαμνί, ως κοινοί συκοφάντες και με συνειδητή πολιτική δράση εξαπάτησης του ελληνικού λαού, οι κύριοι υπεύθυνοι για την μη έξοδο της χώρας μας από το μνημόνιο (Και μιλάμε για συνειδητή εξαπάτηση διότι υπάρχει και η παραδοχή στα Eurogroup).

Υ.Γ.: Πριν λίγες ημέρες, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι προστέθηκαν 3,4 δις στο έλλειμμα του 2009 και υπήρξε δόλος από πλευράς της τότε κυβέρνησης, περιγράφοντας ουσιαστικά μία εθνική προδοσία [ Ο τελευταίος ψεκασμός / Απάντηση στον Π. Καμμένο για το «φουσκωμένο έλλειμμα» ]. Αν δεν σκοπεύουν να συναθροιστούν οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας να ζητήσουν απόδοση ευθυνών, ας μας ενημερώσουν να το κάνουμε εμείς ως απλοί πολίτες, μηνύοντας τους πολιτικούς υπεύθυνους για συνειδητή απάτη με ψευδή δημόσια προσκόμιση στοιχείων.

epikairo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.