Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!!!

Έπρεπε να είχαν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας πολύ νωρίτερα για έναν απλό λόγο: για να ξεγυμνωθούν!!!! Είναι ερασιτέχνες και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε με την συνήθεια να καλυτερέψουν τα πράγματα για τους ανθρώπους που μας κυβερνούν. Δεν έχουν σχέση ούτε με ηθική ούτε με πολιτισμό. Λένε ψέματα, είναι υποκριτές και προσπαθούν να μας πείσουν να ζήσουμε κι εμείς στην εικονική πραγματικότητα στην οποία αυτοί ζουν.

Αφότου ανέλαβαν την διακυβέρνηση, ασκούνται στην πολυλογία, και την ακατάσχετη και άνευ λόγου αισιοδοξία. Έπαιξαν και παίζουν με τις λέξεις, και η όλη δραστηριότητά τους έδειξε ότι αγνοούν στοιχειώδεις διπλωματικούς κανόνες και φυσικά θεώρησαν ότι μπορούν, ανεμίζοντας την παντιέρα της για πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης και της νωπής λαϊκής εντολής, να κατατροπώσουν τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ. Το μόνο που πιπιλίζουν εδώ και κοντά τρεις μήνες είναι ότι κάνουν «σκληρή διαπραγμάτευση»!!

Τελικά έχει αποδειχτεί ότι μονάχα σκληρή δεν είναι διότι από την πλευρά τους δεν είναι διαπραγμάτευση. Ένα από τα πολλά ατυχήματα του Τσίπρα είναι και η επιλογή του Βαρουφάκη για το υπουργείο Οικονομικών. Ανέλαβε ο Βαρουφάκης την ευθύνη της διαπραγμάτευσης και το μόνο που έκανε ήταν να γίνει το πρόσωπο της εποχής σε όλο τον κόσμο, που αρέσκεται να μιλάει ακατασχέτως, να θεωρητικολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να φωτογραφίζεται και να μοιράζει ασυστόλως ελπίδες ερήμην μιας σκληρής πραγματικότητας.

Έπρεπε να γίνει το σφυροκόπημα του Βαρουφάκη από τους Ευρωπαίους ομολόγους του στη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει σοβαρά και ακριβή μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας. Κι όπως λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες οι χειρισμοί του Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνοι, οπότε και τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη!!!

Αλλά δεν είναι μονάχα ο Βαρουφάκης. Είναι και άλλα μέλη της κυβέρνησης του Τσίπρα που παρουσιάζουν αγοραία συμπεριφορά με υπερεκχειλίζουσα αλαζονεία και που έχουν μεταβάλει τη Βουλή σε καφενείο. Η πρόεδρος της Βουλής προεξάρχει, ο Βούτσης ακολουθεί, όπως επίσης και ο Λαφαζάνης και άλλοι. Έχουν την εντύπωση ότι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ιστορικά συνόδευαν την Αριστερά, τα έχουν κι αυτοί στο κούτελό τους. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν έχουν τίποτε. Αυτό για το οποίο παλεύουν είναι να ξαναγυρίσουν το συντομότερο στο προσφιλές ποσοστό τους που πάντα κυμαινόταν γύρω στο 3%...

Είναι παράδοξο το γεγονός ότι υβρίζουν ακόμη την αντιπολίτευση και μετά της ζητούν να συναινέσει στο δικό τους καταστροφικό έργο. Απόψε ακούγαμε με ανοιχτό το στόμα τις ανοησίες του Βούτση στη Βουλή, που ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η αντιπολίτευση στηρίζει τα επιχειρήματα των δανειστών!!!!

Ο Βούτσης, κραυγάζοντας με τα όσα είπε, πίστεψε ότι είχε καταγάγει λαμπρή νίκη έναντι των πολιτικών αντιπάλων του, και αφού μάλιστα θεώρησε ότι έχει κλείσει το μικρόφωνό του, γυρνώντας στον διπλανό υπουργό του είπε: «ξέρω να χτυπάω εγώ ρε μαλάκα»! Είναι πλέον φανερό ότι όλοι τους δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν κυβερνητικά αξιώματα και οφείλουν να συμπεριφέρονται με κοσμιότητα. Είναι σαφές πλέον ότι έχουμε μπλέξει με επαγγελματίες πολιτικούς που δεν ξέρουν γιατί πολιτεύονται – για να υπηρετήσουν τον λαό ή για να κάνουν κάποια επανάσταση, νομίζοντας ότι ζουν σε κάποια άλλη εποχή;;;

http://nikoslagadinos.blogspot.gr/


Νίκος Λαγκαδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.