Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…

Γράφει ο Ν Βράχος


Κάθε μέρα που περνά, πέφτουν τα κάστρα της διαφθοράς, και αποκαλύπτουν τη βρωμιά και τους ιδιοτελείς πολιτικούς της διαπλοκής. Εκείνους τους πολιτικούς εγκληματίες που ασέλγησαν πάνω στην ιστορία, στην εθνική μας ύπαρξη, στη γή των παιδιών μας .

Μοναδικός σκοπός τους , σύμφωνα με όσα βλέπουμε σήμερα , ήταν η πολιτική δολοφονία του Παπανδρέου, και η διάλυση του Πασοκ. Και έβαλαν σε εφαρμογή κάθε τι που θα μπορούσε να βλάψει την Ελλάδα και τους Έλληνας, ώστε να παρουσιάσουν τόσο το πρόγραμμα διάσωσης, όσο και τον Πρωθυπουργό αποτυχημένους και πουλημένους.

Για το σκοπό αυτό «επιστράτευσαν» και το χαφιεδότσουρμο, αλλά και τους κόκκινους ‘’γνωστούς’’ φιλοχρήματους απάτριδες. Έτσι η Ελλάδα, η κυβέρνηση, η οικονομία, βρέθηκε ανάμεσα στους σκοτεινούς φονιάδες της νύχτας, και στους ορατούς φονιάδες της ληστείας των τραπεζών για ‘’κοινωνικό όφελος’’ . Μέσα στο κάστρο όμως υπήρχαν οι πληρωμένοι κερκοπορτοφύλακες….

Ο Σαμαράς έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Η προσωρινή επιτυχία του προγράμματος Παπανδρέου και η συνεχής παρουσία της Ντόρας, τον είχαν αποτρελάνει. Ο εφιάλτης του χθές για τους Έλληνες, ‘’πνιγόταν’’ από τους προσωπικούς του εφιάλτες σήμερα. Έτσι και κάτω από το πρίσμα του κινδύνου, επιστράτευσε τους συναγωνιστές του παρελθόντος, υπέγραψε συμφωνίες με αντιπάλους του Πασόκ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και όλοι μαζί άρχισαν την κατεδάφιση της Ελλάδας μας.

Ποιος θα ξεχάσει τις ‘’ΡΟΖ’’ ορδές του Τσίπρα, που ξαφνικά από…περίπου 3% τον ‘’σκαρφάλωσαν’’ στο …καμπαναριό της άθλιας αθεϊας τους; Ποιος θα ξεχάσει τη πρόστυχη προπαγάνδα και τα καμένα ερείπια της Αθήνας και της οικονομίας; Ποιος θα ξεχάσει τους ‘’ερυθρούς χμέρ’’ της πλατείας Ομονοίας;

Έτσι, όλοι μαζί με ένα σύνθημα και μία επιδίωξη. Να πέσει ο Παπανδρέου και «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»…


Τελικά ο μόνος που αγωνιζόταν και αγωνίζεται μόνος για τους Έλληνες και για την Ελλάδα, χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου; Εκείνος που έδινε και δίνει κουράγιο στο λαό μας, ενώ οι βρώμικες ‘’κάριες’’ της πολιτικής αλητείας βυσσοδομούν αδιάντροπα και πεινασμένα.

ΧΘΕΣ, στην ομιλία του για την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο Αντώνης Σαμαράς γεμάτος ειρωνική κακία και παράξενο φόβο που φαινόταν πεντακάθαρα, προσπάθησε ,να μας πείσει, ότι μας έσωσε και δεν το καταλάβαμε. Μας είπε σχεδόν ‘’απειλητικά’’: Σας έσωσα δεν το πήρατε είδηση? Όλες αυτές οι χιλιάδες επιχειρήσεις που εξ αιτίας του έκλεισαν και κλείνουν..αύριο, όλες μαζί θα ανοίξουν ξανά αφού όλα ήταν ένας εφιάλτης που ήρθε και πέρασε. Ίσως εννοούσε τον προσωπικό του εφιάλτη που ξανακάθησε στο σβέρκο μας και δεν ξεκολλάει με τίποτα.

Μας είπε σχεδόν απειλητικά, ότι όλοι οι άνεργοι δεν είναι άνεργοι, απλά άδεια τους έδωσε να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν και από την πρώτη του Νέου χρόνου θα πιάσουν πάλι δουλειά. Μέσα όμως σκεπτόταν χαιρέκακα. Την πρώτη του χρόνου είναι όλα κλειστά , κορόϊδαααα!!!

Μας είπε σχεδόν απειλητικά, ότι : [[είναι σταλήθεια τυχεροί όσοι πεθαίνουν νέοι..]] αφού όλοι θα έχουν μια ευκαιρία να προσφέρουν στην πατρίδα ΔΩΡΕΑΝ απασχόληση, αφού κανείς δεν πρόκειται να αρνηθεί αυτή τη μεγάλη πράξη τους.

Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης..Καραμανλή, αφού οι πιο πολλοί υπουργοί είναι ίδιοι,μας δήλωσε σαν άλλος ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ ! ότι είμαστε πάνω στη ..στροφή και σε λίγο ‘’αν δεν πέσουμε’’, θα μείνουμε από ..καύσιμα. Πάντως στο βάθος του ορίζοντα είναι το τέρμα της ερήμου , είπε και άλλαξε κουβέντα.

Τελικά οι μισοί κατηγορούσαν τους άλλους μισούς και μίλησαν(πληρώνονται?) σχεδόν 180 βουλευτές και λοιποί εισηγητές και άλλοι εθνοσωτήρες, αποκαμωμένοι από το βάρος της ζωής θα πάνε τώρα στα χωριά τους στην Ευρώπη ή και αλλού να ξεκουραστούν , καμιά εικοσαριά μέρες από το άγχος ..του αγώνα.

Εξ άλλου ευκαιρία είναι να περάσουν και από τις τράπεζες να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες( τόκους) και διάφορα άλλα ..προβλήματα.

ΕΤΣΙ ,όταν λές Σαμαράς,
σε τίποτα δεν διαφέρει από τον Καμμένο, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο , τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον Παυλόπουλο, τον Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος, το παραπέτασμα;
Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς και των παραφυάδων της, που υπέγραψαν διαχρονική δήλωση μετανοίας . Είναι όλοι τους, οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και οι ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

Είναι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένa όλα τα δεξιά αποκόμματα και δεξιοαριστερές συνιστώσες, όποιο τμήμα τους και αν ακουμπήσεις.
Είναι όλοι μαζί πατριώτες και καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’ και αποκαλυφθούν οι λύκοι.

Είναι όλοι τους ..πατριώτες με ανταλλάγματα .
Και φυσικά για ΟΛΑ φταίει ο ΓΑΠ…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.