Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Παπανδρέου δεν δίνει γραμμή»

Ένα σχόλιο – απάντηση σε συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά μαζί σε χιλιάδες άρθρα, ρεπορτάζ, αναρτήσεις, ή σπικάζ στην τηλεόραση, που αρέσκονται τους τελευταίους μήνες αν όχι χρόνια να ασχολούνται με τις «ενέργειες των Παπανδρεϊκών» στο ΠΑΣΟΚ, κάνει ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, στενός τότε συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και γνωστός blogger, Γιάννης Πανάρετος.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δίνει γραμμή ούτε υποδεικνύει στους συνεργάτες του τις ενέργειες που θα ήθελε να κάνουν», λέει, προσθέτοντας προς επίρρωσιν των όσων λέει ότι θα μπορούσε να απαριθμήσει πολλά παραδείγματα από μακρόχρονη εμπειρία. «Η επιλογή που κάνει ο καθένας πρέπει να κρίνεται και να αξιολογείται αυτοτελώς», λέει. Όσο για αυτούς που αδυνατούν ή σκοπίμως δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο, είναι κάθετος: «Οι κοινές θέσεις, όπου υπάρχουν, είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης κοινής αντίληψης και όχι άνωθεν εντολής».

Επιτέλους, για να συνεργάζονται αρμονικά τόσα χρόνια μία σειρά ανθρώπων κάποια κοινή πεποίθηση θα είχαν. Τι δεν καταλαβαίνουν;

http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.