Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο… ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ . Η, Το ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ !

Γράφει ο Ν Βράχος.

[[Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό..]]

Ζούμε σήμερα, μοναδικές στιγμές, μιας εξόφθαλμης , προκλητικής και επιστημονικά προετοιμασμένης σκηνοθεσίας και σκηνογραφίας ενός άθλιου δεξιού και αδέξιου παρακράτους.

Από τον Νοέμβριο του 2009, που οι δεξιόφρονες και αφιλοφρονες ‘’ιδιοκτήτες της εξουσίας’’, αποφάσισαν να εξαγνίσουν τον Σαμαρά και να εξαγνισθούν και οι ίδιοι από τα ανομήματά τα διαχρονικά, ενώ η ιστορία μας άρχισε να γυρίζει πίσω ζούμε στον προθάλαμο του εθνικού εγκλήματος.. Από τότε η Ελλάδα ζει και συζεί με την ‘’αναστημένη δια νοός Αντωνάκη’’ μαύρη , αιμοβόρο και εθνοκτόνο δεξιά των εφηβικών του ονείρων και των γόνων των γερμανοτσολιάδων.

Η χρυσή αυγή του σήμερα, ή, όπως αλλιώς, την ονόμαζαν μέχρι σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία του χθές, η ΕΡΕ του προχθές και η αιώνια δεξιά ‘’κοινωνικών φρονημάτων’’ του ..παρα-προχθές, η γνωστή απεχθής και εθνοβόρα παράταξη των αδίστακτων εθνοκατακτητών .

Δεν είναι τίποτα νέο, ούτε τίποτα έντιμο και καθαρό, ούτε εθνικό !


Είναι η γνωστή δεξιά με όλα της τα κακά και τα αρπακτικά νύχια. Είναι πληρωμένοι ‘’εκτελεστές εντολών ’’ αδίστακτων εφοπλιστών και διεθνών εγκληματιών, ομοϊδεάτες του..Σόρος και της..Μέρκελ. Είναι άτομα που έχουν ζήσει στη νύκτα και από τη νύκτα. Είναι οι γνωστοί νονοί και μπράβοι σε κάθε κακόφημοι συνοικία των πόλεών μας. Είναι οι απόγονοι των κουκουλοφόρων γερμανοτσολιάδων, οι απόγονοι της χούντας του τρελού Παπαδόπουλου, είναι οι απόγονοι των προδοτών της Κύπρου

Είναι γνωστή ακροδεξιά, είναι οι συναγωνιστές του Σαμαρά που ποτέ ο λαός δεν πρέπει να ξεχνά ….

Η Χρυσή αυγή είναι το ακραίο κομμάτι της ΑΞΕΧΑΣΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ των εμφυλίων, των παρακρατικών Γκοτζαμάνηδων, της ΕΡΕ του Μήτσου, της Χούντας, του Αβέρωφ, του Σαμαρά, των Μιχαλολιάκων, των Γρυλάκηδων, των Μαμανέων , των Ρίζων, των Παυλόπουλων, των Παναγιωτόπουλων, των Στυλιανίδηδων , των Καυκασοποντίων , των τοκογλύφων, των Ψωμιάδηδων των εμπόρων της νυκτόβιας Θεσσαλονίκης, Δράμας, Φλώρινας…. των απανταχού μπαρόβιων και πορτιέρηδων ‘’προστατών’’ της ανομίας και της παρανομίας.

Όλοι αυτοί τόσα χρόνια δεν κυβερνούσαν και δεν κυβερνούν μέχρι σήμερα; Αυτοί δεν είναι το γνωστό χαφιεδότσουρμο; Αυτοί δεν αποφάσιζαν, δεν έκλεβαν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού; Αυτοί σήμερα δεν οδήγησαν την Ελλάδα στο γκρεμό; Αυτοί σήμερα σαν σκυλάκια δεν τρώνε τα κόκκαλα που τους ρίχνει ο Αντώνης; Ποιοι υποστηρίζουν και διατηρούν τον Αντώνη στην κυβέρνηση;

Οι χρυσαλήτες! Γιατί δεν παραιτούνται να πάμε σε εκλογές και να φύγει η κυβέρνηση της βίας και της νοθείας της λαϊκής βούλησης και των δεσμεύσεών της;

Τι συνέβη σήμερα και οι δεξιοί της νομιμοφάνειας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους ακροδεξιούς για να αναβαπτισθούν οι ίδιοι από το προπατορικό πλήθος των εθνοκτόνων αμαρτημάτων ???

Φοβήθηκαν τις ακραίες λύσεις, της απεγνωσμένης χρυσαυλής, που θα ξεσκέπαζε παντελώς τα παγκοσμίου εμβέλειας μοναδικά τους οικονομικά .. θαύματα και τα εγκλήματα εις βάρος του λαού.

Ή, φοβήθηκαν, ότι οι εξελίξεις ήταν εκτός ελέγχου και έπρεπε να δείξουν στον κόσμο ότι ‘’υπάρχουν’’ !

Η, είναι τόσο άχρηστοι και ανίκανοι που τρώγονται για το ποιος θα ‘’υπουργέψει’’?

Η, είναι τόσο αστείοι να πιστεύουν ότι είναι δυνατόν ο κόσμος να ΞΕΧΑΣΕΙ και το Σαμαρά και τους θετούς πολιτικούς εγκληματίες που μας κουβάλησε, αφού αυτοί μόνο ήταν η..προίκα που μας έφερε;

Ας προσέχουμε ΟΛΟΙ! Ο Φασισμός στα χέρια του Αντώνη είναι όπλο στα χέρια μικρού παιδιού.

Τώρα όλοι γνωρίζουμε, και τον Αντώνη και τη χρυσή του..κληρονομιά.

Το ΤΡΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.