Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Ν .Μιχαλολιάκο, τον Β. Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;

Γράφει ο Ν Βράχος

Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροφόροι της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

Ειδικότερα σήμερα,

ο Αντώνης προσπαθεί να εξαγνισθεί ο ίδιος και ταυτόχρονα να ‘’εξαγνίσει’’ και τους συναγωνιστές του χρυσαλήτες. Μόνο! που επειδή πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε ‘’υπέρβαρες ‘’ αρχηγικές θέσεις και δεν τους χωρά όλους η κολυμβήθρα ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ (κυριολεκτικά), αποφάσισε να τους αντικαταστήσει με άλλους , πιο γυμνασμένους και πιο υπάκουους.

Κατά τα άλλα, όλα είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!
Τίποτε δεν άλλαξε, ούτε και θα αλλάξει. Εάν ο Σαμαράς ήταν δημοκράτης, δεν θα τους ‘’ωθούσε’’ να πολιτευθούν, και δεν θα τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ! όταν βρίσκονταν στο στάδιο της οργάνωσης και της παρανομίας, αδρανώντας και κλείνοντας τα μάτια επί τρία χρόνια.

Απλή ‘’αλλαγή … θαλαμοφυλάκων’’ έχουμε.


Και η βεβαιότητα του συλλογισμού μας, βασίζεται στα ΙΔΙΑ λόγια που είπαν οι αρμόδιοι του Αβέρωφ το 1980, προκειμένου περί της τότε ακροδεξιάς.

{{ Πρέπει να βάλουμε κάποιον στην ηγεσία για τους ελέγχουμε}} !!!

Μήπως, κύριε Σαμαρά, η δεξιά σας, ιστορικά και βιολογικά επαναλαμβάνεται; Μήπως εφαρμόζεται σήμερα όσα σας δίδαξε ο αρχιφασίστας και προδότης της Κύπρου;

Μα είναι τόσο ΚΡΥΟ το φαγητό που μας ‘’σερβίρετε’’, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ κύριε Σαμαρά.

Απλά, οργανώνεται(ε), τη νέα χρυσή αυγή για τους εκσυγχρονίσετε και να μας τους φορέσετε ‘’κολάρο’’, από τις επόμενες εκλογές, που φυσικά εσείς θα απουσιάζετε.

Αυτή είναι η αλήθεια κύριε Σαμαρά. Εξαπατάται το λαό για μία ακόμη φορά ώστε να ισχύει το:

{{ «Φύσιν πονηράν μεταβαλείν ου ράδιον }} !!!!

Όταν λες Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Βενιζέλο ή τον Τσίπρα; Θυμάστε τι έλεγε ο Σαμαράς τότε που ήταν στο… αντάρτικο ; Ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνει τώρα.

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας του..βουνού , και τι λέει σήμερα που ‘’έγινε αντάρτης των πόλεων’’ και διεκδικεί να μας αποτελειώσει από τον αργό θάνατο καταδικάζοντάς μας σε πρόωρο και επώδυνο;

Τώρα, το να ασχοληθούμε με τον Πάνο και τους άλλους θα αποτελούσε προσβολή της νοημοσύνης μας….

Είναι όλοι οι ..πατριώτες με ανταλλάγματα και πολλοί και συναλλάγματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.