Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ :ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ

" ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΒΓΑΔΑΚΙ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ , Η GOOD - BAD ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ"
Στο καινούργιο παιχνιδάκι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ περί άκρων, μέσων κλπ μια χαρά κρύβεται από την μεν ΝΔ η ήδη χαμένη πραγματικότητα και η παντελής έλλειψη σχεδίου για τη χώρα (τόσο για την έξοδο από την κρίση όσο και μετά - ψιλά γράμματα!) , από δε τον ΣΥΡΙΖΑ άλλα λόγια να αγαπιόμαστε προκειμένου σε θολωμένα νερά να μην αναγκάζεται να παίρνει θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα, αφού ούτε θέσεις έχει αλλά κι οταν έχει δεν τις συζητά γιατί δεν θέλει να γίνεται δυσάρεστος σε κανέναν. Εδω ο Τσίπρας, πριν λίγες μέρες είπε ότι μπορεί να ζητήσει διαγραφή του χρέους από τους εταίρους, με το νομικό οπλοστάσιο που "πιστεύει" ότι ΘΑ έχει και κυρίως με τη ηθικό πλεονέκτημα της "Αριστεράς".

Κι εν τω μεταξύ το τέλμα της χώρας συνεχίζεται με πλήρη αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αρθρώσει τον στοιχειώδη υπερβατικό λόγο , ακόμη και για θέματα καθημερινής διαχείρισης , πόσο μάλλον για τον επιβαλλόμενο μελλοντικό σχεδιασμό ...

ΥΓ . Στην τελευταία ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ λιβανίζοντας για άλλη μια φορά τις καραμανλικές περιόδους, μας υπενθύμισε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτε καλό από τον Σαμαρά, ο οποίος παρά τη ρητή εντολή "του ιδρυτή του κόμματός του" (βλ Εθνάρχης) , εκείνος συμμετείχε σε εκδηλώσεις εθνικιστικού χαρακτήρα !!!

Η "Αριστερά" του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο ηθικής καραμανλικής διαπαιδαγώγησης λοιπόν και ο διαχωρισμός σε good και bad NΔ για λόγους αξιοποίησής της ...

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.