Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΔΕΡΜΑ και.. Ανίκανους αρχηγούς

[Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες πολυτελείας !]]…

Άλλο αν εθελοτυφλούμε ως συνήθως δεξιόστροφα.

Γράφει ο Ν Βράχος

Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα γιατί έγιναν όλα, αφού για πρώτη φορά ακούσαμε από Έλληνα Πρωθυπουργό να ψηφίζει και να λέει:: Αξιότιμε κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα.

[[ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ}}

Ο Οκτώβριος του 2009,


θα μείνει στην ιστορία , σαν ο μήνας της αποκάλυψης. Ο μήνας που φανέρωσε το πόσο άθλιο, πρόστυχο και αιμοβόρο είναι το παρακράτος του δοσιλογισμού και της… εθνικοφροσύνης και πόσο εύκολα λιποτακτούν οι εθνικοί ‘’ευεργέτες’’ της δεξιάς.

1. [[3% έλλειμμα]],
ψέλλιζε την παραμονή των εκλογών ο ευτραφής πρωθυπουργεύων νεανίσκος ,της δυναστείας των ευκατάστατων κληρονόμων, χωρίς να έχει ιδέα που βρίσκεται το οικονομικό μας πρόβλημα, αφού κυβερνούσαν οι…αυτόματοι ΠΑΚΗδες, ΘΟδωρήδες και λοιποί ..ημιαυτόματοι .. !!! Λούληδες και καλόγεροι.
Είναι ‘’τρελό’’ το πανηγύρι που κάθε μέρα γίνονταν πίσω, δίπλα και εμπρός από τον ευτραφή νεανία της πολιτικής ανημποριάς, της εκλεκτικής ‘’κοψιδοφαγίας’’ και της εξειδικευμένης τυροπιτολαγνείας. Ζούσε για να τρώει, ειδικά τώρα που ήταν και τσάμπα !!

2. 865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,

εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
Καλόγηροι και ..πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν , αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.

3. Με 120.000 ευρώ,

αγόραζες ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στο Καπανδρίτι και αλλού…. Κι όμως η προκλητικότητα, η αδιαφορία και ο ’’ετσιθελισμός’’ αποτελούν τα ..όπλα τους συστήματος.

4. 35 ΔΙΣ ευρώ έλλειμμα

και ο ανενδοίαστος μεγαλοκληρονόμος δεν συγκινήθηκε δεν..δάκρυσε. Πήρε τα όρη και τα βουνά ψάχνοντας για ‘’κοψίδια’’ και γελαδόγαλο .

Λιποτάχτησε, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια και περιμένει…, όπως ήταν η οικογενειακή συνήθεια.
Έτσι είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί όλοι οι πολιτικάντηδες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, αφού τράβηξε τις κουρτίνες και φάνηκε η πρόστυχη γύμνια των εξουσιαστών.

5. 5% του ΑΕΠ σε ένα χρόνο,

έπεσε το έλλειμμα, και η Ελλάδα άρχισε να αναπνέει. Και τότε ξύπνησαν τα φίδια ,που τόσο καιρό κοιμόντουσαν ΧΟΡΤΑΤΑ !

Φώναζε, έγραφε, μιλούσε, ο Γιώργος Παπανδρέου,

με αγωνία και τρόμο, που έβλεπε το κράτος του Αντώνη, το κράτος της Ντόρας, το κράτος του Πάκη, το κράτος του Στυλιανίδη, το κράτος Αλογοσκούφη, το κράτος, του Παπαθανασίου, το κράτος του Βατοπεδίου, το κράτος των ομολόγων, το κράτος των κουμπάρων, το κράτος των Ψωμιάδηδων , το κράτος των Λυκουρέζων, το κράτος των όμορφων και των κουνιστών , το κράτος της Σαλώμης ! το κράτος των καμένων να διαλύει την Ελλάδα και να μας οδηγούν στο γκρεμό !

Έτσι έγινε κατανοητό,

1. γιατί όλοι οι λαθροβολεμμένοι κηφήνες της πελατειακής νομής, δομής και κουλτούρας, είπαν όχι σε κάθε αλλαγή που έθιγε τα κεκτημένα τους και δημιουργούσε υποδομές για μια Ελλάδα ισότητας, ευνομίας και φοροδοτικής υποχρέωσης..
Είναι επίσης κατανοητό ,
2. γιατί όλοι δυσφορήσανε ,όταν καταργήθηκε το τραπεζικό απόρρητο και άρχισε να φαίνεται η βρώμικη ‘’αλήθεια’’ των παραμυθατζήδων.

3. Υπάρχει κανείς σήμερα που να μην έχει πεισθεί, πως η κυβέρνηση Πασοκ του 2009 παρέλαβε μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί;

4. Και μη μου πει κανείς ότι ο Παπανδρέου υπεσχέθη πράγματα που δεν υπήρχαν. Μίλησε για λεφτά που χανόντουσαν στις τσέπες των επιτηδείων και σήμερα παρουσιάζονται συνοδευόμενα από χειροπέδες ..πολυτελείας !

5. Μίλησε για συνταξιούχους ‘’μαϊμού’’ , για αεριτζήδες χρυσοχέρηδες, για φακελάκια ντροπής, για σύστημα υγείας, δικαιοσύνης , δημόσια διοίκησης που είχαν μεταβληθεί σε βαλτότοπους της διαφθοράς με παγίδες θανάτου

6. Μίλησε για νταβατζήδες κυριολεκτικά και μεταφορικά που αποκρύπτουν και θησαυρίζουν αφορολόγητα και χωρίς να βάλουν ούτε ευρώ από τη τσέπη τους.

7. Μίλησε για ξεπουλημένους ‘’κιτρινιάρηδες’’ ρυπαρογράφους, που καπηλεύονται την δημοκρατία και την ελευθερία.

8. Μίλησε για ηλίθιους ‘’μεγαπάνους’’ που μεταφέρουν το ΑΧΡΗΣΤΟ παραπολιτικό και ακαλλιέργητο σαρκίο τους, στους δρόμους της αγραμματοσύνης, της άγνοιας και της μεγαλοπαράννοιας, των εύκολων δρόμων και των εξωτικών τραπεζών των βαθυγάλαζων θαλασσών.

9. Δεν μίλησε για δημόσιο έλλειμμα αφού ακόμη ! αποκαλύπτονται οι ταχυδακτυλουργίες του Αλογοσκούφη, του Μπέζα , του Δούκα και του αδόκιμου Παπαθανασίου των πολλών ακινήτων. Γίναμε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο με τις καμένες προσπάθειες Καμμένων εγκεφάλων να αποδείξουν ότι δεν έχουμε ..έλλειμμα, ΕΜΕΙΣ είμαστε Ε-ΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ !!!
Όλα αυτά είχαν δημιουργήσει ένα πλέγμα διαστροφής, διαφυγής και επιθανάτιου οικονομικού ρόγχου. Η Ελλάδα πέθαινε, χρεοκοπούσε και ημείς.. άδαμε !

Βρέθηκε λοιπόν ένας Έλληνας πολιτικός ,
με μερικούς αποφασισμένους συνεργάτες και άρχισε να ξηλώνει κυριολεκτικά τα τείχη της διαφθοράς και πέσανε πάνω του όλες οι ΗARD- βδέλλες της διαπλοκής.
΄Εδωσαν και δίνουν

τον υπέρ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗΣ αγώνα, γνωρίζοντας ότι έρχεται το τέλος τους. Και φέρνουν ως παράδειγμα..επιτυχίας τους !την αποτυχία να εκλεγεί βουλευτής ο εμπνευστής και δημιουργός του ΑΣΕΠ, ο έντιμος καθ όλα πολιτικός, ευπατρίδης και Έλληνας, ο Αναστάσιος Πεπονής .
Και νόμισαν ότι όλες οι εποχές είναι ίδιες !!!!

ΥΓ.

Απορία(;) προκαλεί , που ΚΑΝΕΙΣ ..ευπατρίδης δεν θυμάται το πρόγραμμα του Αντώνη, προεκλογικά και μετεκλογικά.

Εκτός αν είσαστε όλοι ευχαριστημένοι που ο σχοινοκαθαρτήρας οσονούπω, φτάνει στο λαιμό σας.

Μια ζωή πόρνη και αδέξια !!!!

Μια ζωή ΕΠΑΡΑΤΗ …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.