Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Απίστευτο: Ο αρχοντοχωριάτης Βαρουφάκης βιντεοσκόπησε το Eurogroup της Ρίγα!

Βόμβες εκτοξεύει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό των New York Times το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σάββατο. [iefimerida]

Οι New York Times φιλοξενούν ένα μακροσκελές αφιέρωμα για τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών στο οποίο περιγράφουν τόσο την πορεία της ελληνικής οικονομίας πριν και μετά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όσο και την προσωπική πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το κείμενο φέρει το τίτλο «Ενας υπουργός Οικονομικών που ταιριάζει σε μια ελληνική τραγωδία;», ενώ, οι NΥ Times σχολιάζουν ότι η προκλητική στάση του Γιάνη Βαρουφάκη στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις απειλεί να διασπάσει την ΕΕ.

Εχω καταγράψει το Eurogroup της Ρίγας

Αίσθηση, πάντως, προκαλούν τα όσα αναφέρει ο υπουργός για το περίφημο Eurogroup της Ρίγα, όπου, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, οι υπόλοιποι υπουργοί Οικονομικών επιτέθηκαν στον κ. Βαρουφάκη με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς.

«Ολα αυτά τα δημοσιεύματα που λένε ότι με έβρισαν, ότι με είπαν διάφορα, ότι μου είπαν ότι σπαταλάω το χρόνο και όλα αυτά. Αφήστε με να πω ότι το διαψεύδω ολόψυχα» δηλώνει με νόημα ο υπουργός Οικονομικών.

Σύμφωνα, πάντως, με τον δημοσιογράφο των New York Times ο Γιάνης Βαρουφάκης του έριξε μια βόμβα λέγοντας ότι έχει καταγράψει (σε βίντεο ή ήχο) την εν λόγω συνάντηση, αλλά δε μπορεί να τη δημοσιοποιήσει για λόγους εμπιστευτικότητας.

Epikairo: Δεν αξίζει κανείς να παραθέσει και τα άλλα απίθανα που είπε ο απίθανος Βαρουφάκης, όχι μόνο ότι έχει μείνει "εμβρόντητος και τρομοκρατημένος" με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, για την οποία ο ίδιος έχει την κύρια ευθύνη, αλλά και ότι έχει καταγράψει (πώς, με κρυφή κάμερα, με μαγνητόφωνο:) το βατερλώ του Eurogroup της Ρίγα, το οποίο υπήρξε και η αφορμή για τον ανασχηματισμό της διαπραγματευτικής ομάδας.

Αν ο Βαρουφάκης θέλει να μετέχει σε αποκαλυπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μπορεί να το κάνει. Αν θέλει πάλι να γυρίσει ντοκυμαντέρ για τη θητεία του ως ΥΠΟΙΚ, με σκηνοθέτη τον Άρη Χατζηστεφάνου, πάλι δικαίωμά του. Αν στην τελική θέλει να μετέχει στο καστ του επόμενο Πολέμου των Άστρων του Τζον Λούκας ή να μετέχει στο φεστιβάλ των Καννών με κάποια ταινία μικρού μήκους που να χει τίτλο: "Η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας βαριάς περίπτωσης ναρκισσιστή", μπορεί επίσης να το κάνει. Αλλά όσο είναι ΥΠΟΙΚ όχι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά της Ελλάδας, δεν μπορεί να κάνει αυτά τα ανεπανόρθωτα καραγκιοζιλίκια.

Όχι μόνο δηλητηριάζει τις σχέσεις μας με τους εταίρους, όχι μόνο καθιερώνει τη στάμπα της ελαφρότητας για την ελληνική περίπτωση, αλλά αυτή η ομολογία ξεπερνά σε γραφικότητα τους Καμμένο και Κοτζιά μαζί. Δεν μπορεί επί 4 μήνες να συνεχίζεται αυτό το τσίρκο, και ο Βαρουφάκης να προσθέτει πόντους στον ναρκισσισμό του και να αφαιρεί μέρα με τη μέρα οξυγόνο από την ελληνική οικονομία. Γιατί αυτό που κάνει ο Γιάννης δεν είναι "αντισυμβατική μαγκιά", αλλά αναίδεια ενός υπερφίαλου αρχοντοχωριάτη..

- See more at: http://www.epikairo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.