Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακρίνει δημοσιογράφο: «Εσείς ποιος είστε;»

Αυτά που ζούμε τις τελευταίες ώρες με την Κωνσταντοπούλου είναι πλέον εκτός ελέγχου και λογικής. Η ΠτΒ ανακρίνει τον ένα μετά τον άλλο, όποιον βρίσκει στο δρόμο της, με ύφος που ξεπερνά αυτό και ενός δικτάτορα. Σειρά έχει ένας δημοσιογράφος που τόλμησε να τη ρώτησει για τη συμπεριφορά της στο γνωστό επεισόδιο με τον αστυνομικό. Δείτε το βίντεο:


  


Στην περίπτωση του αστυνομικού, υπάρχει σαφής κατάχρηση εξουσίας και παράβαση της διάκρισης των εξουσίων. Η κα Κωνσταντοπούλου ενημερώνεται από κάποιους ότι η αστυνομία εμποδίζει την πορεία προς τη βουλή και εν είδει Μαυρογιαλούρου κατεβαίνει από το θρόνο της, πηγαίνει στον αστυνομικό και του δίνει εντολή να αφήσει την πορεία να φτάσει στη βουλή. Τελικά, η πορεία είχε κατεύθυνση επί του δρόμου μπροστά από τη βουλή, ο οποίος δρόμος πιθανώς ανήκει στην ΠτΒ, η οποία ίσως θεωρεί ότι δικαιούται ἐσοδα και από τα μαγαζιά της πλατείας συντάγματος, απέναντι από τη βουλή.

Λίγες ώρες μετά, το ίδιο πολιτικό πρόσωπο ζητά τα στοιχεία του δημοσιογράφου για την ορθή ερώτηση που της θέτει για το επεισόδιο, όπως θα έκανε ένας πολιτικός την περίοδο της χούντας.



Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι διαβάζω σχόλια υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι παίρνουν το μέρος της Κωνσταντοπούλου για αυτή της την συμπεριφορά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «και λίγα τους κάνει»!



Μιλάμε για αρρωστημένες εξουσιολάγνες καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχουν με τη δημοκρατία.

- See more at: http://www.epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.