Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Παπαδημούλης: Υποσχεθήκαμε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε

Η πιο βαθιά κόκκινη γραμμή είναι να κρατήσουμε την κυβέρνηση και κυρίως το λαό μας όρθιο και ζωντανό, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Picture 0 for Παπαδημούλης: Υποσχεθήκαμε περισσότερα απ' όσα μπορούσαμε

Λύση με την Ευρώπη και ρήξη με τη συστημική παθογένεια στη χώρα ζήτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως «οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ήταν περισσότερες από όσα μπορούμε να κάνουμε», ενώ συμπλήρωσε ότι «η πιο βαθιά κόκκινη γραμμή είναι να κρατήσουμε την κυβέρνηση και κυρίως το λαό μας όρθιο και ζωντανό και τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο».

«Οι επιλογές είναι δύο, δύσκολος συμβιβασμός, ρήξη και χρεοκοπία. Η χρεοκοπία είναι η πιο αντιλαϊκή επιλογή που θα πλήξει βάναυσα τη χώρα και ιδιαίτερα τα φτωχά και μεσαία στρώματα. Είναι αντίθετη με το πρόγραμμά μας και τη λαϊκή εντολή. Θα οδηγήσει την αριστερά 50 χρόνια πίσω. Η πρόταση είναι λύση με τους έξω, ρήξη με τη συστημική παθογένεια μέσα. Να έχουμε ειλικρίνεια μεταξύ μας και με τον κόσμο. Οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ήταν περισσότερες από όσα μπορούμε να κάνουμε», τόνισε.

Τέλος, ο κ. Παπαδημούλης μίλησε για μια σειρά ανησυχητικών φαινομένων κάνοντας λόγο για «κομματικοποίηση του κράτους και κρατικοποίηση του κόμματος με διατασική μοιρασιά και ομερτά». Δίνονται 500 εκατομμύρια σε ένα αμφιλεγόμενο εξοπλιστικό πρόγραμμα και μόνο 200 στην ανθρωπιστική κρίση, είπε και τόνισε πως ένα άλλο ανησυχητικό φαινόμενο είναι η μεταφορά λειψάνων από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.