Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Η χώρα χρειάζεται υποστήριξη,όχι παραπληροφόρηση

Την ώρα που με πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου διοργανώνεται το Συμπόσιο της Σύμης και μια σειρά απο νομπελίστες, οικονομολόγους, πολιτικούς , διανοητές και διεθνείς προσωπικότητες συζητούν στη χώρα μας για τα προβλήματά της, με σκοπό να υποστηριχθεί εντέλει ο αγώνας που γίνεται για να ορθοποδήσει και να αλλάξει, η παραπληροφόρηση και η λάσπη καλά κρατούν.

Μια σειρά απο ηλεκτρονικά ΜΜΕ, άλλα γνωστά χρηματοδοτούμενα και άλλα δυστυχώς «σοβαρά» αναπαράγουν με ζηλευτή ευκολία μέρος συνέντευξης του Γιώργου Παπανδρέου στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX στην Αθήνα, απομονώνοντας ένα παράδειγμά του για την αδυναμία διεθνών συναλλαγών και επιλέγοντας το ως τον ίδιο άσχετο και παραπλανητικό τίτλο.

Την ώρα που η χώρα χρειάζεται δυνάμεις και υποστήριξη και πάλι διάφοροι διαμορφωτές της κοινής γνώμης επιλέγουν για τους δικούς τους, γνωστούς λόγους, την απαράδεκτη λάσπη και παραπληροφόρηση.

Επιτέλους ας σταματήσουν, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι όχι απλώς να αυτοευτελίζονται «δημοσιογραφικά», πράγμα που προφανώς δεν τους ενδιαφέρει , αλλά να πλήττουν την Δημοκρατία και την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.