Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ακούστε ανθρωπάκια

Βαρέθηκα τόσα χρόνια την ασυνάρτητη κλάψα σας. Αυτή του κακομαθημένου που δε μεγάλωσε ποτέ και μπορεί να συγκριθεί μόνο με κωλόπαιδο: «τι εννοείς μπαμπά πως είσαι άφραγκος; Εγώ θέλω το χαρτζιλίκι μου». Αυτό λέγατε πέντε χρόνια, αυτό λέτε και τώρα που είστε πια ‘ο μπαμπάς’ - τώρα που έχετε το γκουβέρνο. Ως εδώ ανθρωπάκια!

Πουλήσατε αντιευρωπαϊσμό, πουλήσατε διχασμό, πουλήσατε ψέμα με την οκά, πουλήσατε ηθική ανωτερότητα και δήθεν ιδεολογία και όλα τα κάνατε για να μην αναλάβετε ποτέ υπεύθυνη στάση απέναντι στα προβλήματα του τόπου.

Σας έκατσε η στραβή - μετά την αθλιότητα της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου σας έμελλε να πάρετε την εξουσία. Νομίζετε πως ακόμα και τώρα θα τη βγάλετε με κλάψα;

Γελιέστε! Οι δε σαχλαμάρες, για να μη σας πάρει ο διάολος με πιο βαριούς χαρακτηρισμούς, περί πραξικοπήματος παρέα με τον κάθε τυχάρπαστο, ημίτρελο, ή ρομαντικό οικονομολόγο που από ατύχημα δεν εγκλωβίστηκε δια βίου στα Μάταλα είναι ύβρις στους άλλους λαούς της Ευρώπης που προτίθενται να μας χρηματοδοτήσουν γα μία ακόμα φορά· για να μη γίνει η αποτυχία μας failed state.

Πείτε την αλήθεια, ή τραβάτε σπίτια σας ανθρωπάκια, όπως θα κάνει εκείνο το Καστοριαδικό lookalike της ΚΟΕ - ο τάχας που πήρε τον Καστοριάδη και τον έκανε lifestyle στον καθρέφτη του.
Αν είναι «πραξικόπημα» η συμφωνία που εν πολλοίς ζητάει τις μεταρρυθμίσεις που δεν κάναμε από τα προηγούμενα πακέτα διάσωσης, παραιτηθείτε και κατεβείτε στο Σύνταγμα - ξεκινήστε το δικό σας ανένδοτο και απαιτήστε την παραίτηση του Πρωθυπουργού, τόσο από το γκουβέρνο όσο και το κόμμα. Δικάστε τον για προδοσία αν συνέπραξε σε «πραξικόπημα»!

Γιατί αν ο Τσίπρας δεν είναι προδότης, αν δεν έγινε το «πραξικόπημα» που πιπιλάτε, αν δεν κατέλυσαν τη δημοκρατία οι εταίροι μας με τη βοήθεια του αρχηγού σας και Πρωθυπουργού μας, αλλά τουναντίον μας προσέφεραν μία ακόμα ευκαιρία να συνέλθουμε, να ξεφορτωθούμε τη διαπλοκή που με τόση μανία υπερασπίζεται η εγχώρια ολιγαρχία,

τότε,

προσφέρετε για μία ακόμη φορά υπηρεσίες στις ντόπιες μαφίες που δε θα επιτρέψουν επ ουδενί να αλλάξει η χώρα, σαρώνοντας τους στην πορεία.

Αν το κάνετε ποικιλοτρόπως αμειβόμενοι ή από απλή βλακεία είναι δικό σας θέμα και ουδόλως με απασχολεί αυτή την ώρα. Το μόνο που με απασχολεί είναι να βγούμε από την τρύπα που ανθρωπάκια σαν εσάς σκάβουν εδώ και δεκαετίες «στο όνομα μας».

Πείτε ένα τεράστιο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όσους δε μας άφησαν να χαθούμε στην άβυσσο της ανυποληψίας μας, ευχηθείτε στον 'Ολαντρέου' και το έθνος του για τη γιορτή της Δημοκρατίας τους και στρωθείτε στη δουλειά. Όσοι είστε - όσοι μείνετε.


Τέρμα η πλάκα και η ανοχή στον τσαρλατανισμό. Έξι μήνες κυβέρνηση και δεν έχετε βάλει ΕΝΑ πρόστιμο - το κυνήγι των δημοσιογράφων σας μάρανε. Ποιόν κοροϊδεύετε; Τα λέτε στο περιστύλιο και με δυσκολία κρατάτε τα γέλια σας. Όπως κι εμείς την οργή μας.

by Constantinos Alexacos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.