Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Περισσότερο ψωμί τρώμε με μέλι, παρά με ξύδι.

Γράφει ο Ν Βράχος 

Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε.
Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια, από τότε που κάποιοι, είχαν εγκαταλείψει την διακυβέρνηση της χώρας στον ..αυτόματο Πάκη. Η οικονομική καταστροφή και η χρεοκοπία κυριολεκτικά , είχαν λάβει επίκαιρες θέσεις και περίμεναν από στιγμή σε στιγμή, να διαλύσουν την πατρίδα μας. Η πενταετής διακυβέρνηση της χώρας από τους μυστικοσύμβουλους και τους καλογήρους του άνεργου και ανεύθυνου μεγαλοκληρονόμου, είχε απογυμνώσει τη χώρα από κάθε ηθική και εθνική υπόσταση. Όποιος προλάβαινε ‘’έτρωγε’’ και όποιος προλάβαινε έκλεινε τη βουλή για να έχει παραγραφή, της εγκληματικής τους ασυνειδησίας, λόγω ασυλίας. Και η οικονομία ,κάθε μέρα βούλιαζε και πιο βαθειά, και δυστυχώς οι εγκληματίες το έκρυβαν από το λαό , με κάθε κόστος.

Και τότε άλλαξε η κουρασμένη και ανεύθυνη, κατά τη συνήθεια, ηγεσία της δεξιάς του Καραμανλή, και στο..θρόνο ανέβηκε, ότι χειρότερο θα μπορούσε να παράγει τούτος ο τόπος και τούτος ο λαός. Ο ‘’αλήτης και προδότης του 1992’’ , για το λαό της δεξιάς της εποχής εκείνης, επανεκρίθη ..κατάλληλος για την ηγεσία της…σήμερα!!!
Η Ελλάδα θα ζούσε , μία ακόμη βρόμικη σελίδα, μία ακόμη εθνική προδοσία, μία ακόμη ωδή στους εφιάλτες.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε, που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και ένας προδομένος λαός, θύμα μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων. Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα τολμούν και ..παρουσιάζονται’’ κομίζοντες γλαύκας’’. Είναι αλήθεια ..κλόουν της προστυχιάς!

Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.
Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ !!! για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
Αυτόν που δεν έβρισε, αυτόν που δεν συκοφάντησε, αυτόν που δεν κατέβηκε στο λάκκο της πολιτικής λάσπης. Ήξερε, όπως ξέρουμε όλοι μας, ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όλους. Μόνο όλοι μαζί αδελφωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας. Όταν κάποιοι ‘’αόρατοι’’ (;)μας βάζουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας, γιατί άραγε το κάνουν; Γιατί αυτοί ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! θέλουν να μας εκμεταλλεύονται και να μας κλέβουν και το αίμα μας.

Το Πασόκ μας, πιστό σε αρχές και παραδόσεις, είναι υπέρ της ισότητας, της ευνομίας , του κράτους ΔΙΚΑΙΟΥ ! Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου! Όλοι είμαστε εντός του νόμου με ισοτιμία, ευνομία και ισονομία.
Το κράτος έχει όργανα που φροντίζουν, για την εύρυθμη λειτουργία του. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!
Έτσι , όλοι μαζί, με αρχηγό τον Γ. Παπανδρέου, μπορούμε να αγωνισθούμε για το καλό των παιδιών μας, μονιασμένοι και αγαπημένοι.
Περισσότερο ψωμί τρώμε με μέλι, παρά με ξύδι.
Γιώργο, σε ευχαριστούμε .

επιστολή αναγνώστη στο pame mazi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.